شوهرم به خواهرای خودش و خواهرای من عیدی میده ولی خواهراش نمیدن حالا امسال جوگیر شده به بچه خواهرش هم عیدی بده پسر ۲۲ ساله هستش ترک ها به پسر عیدی میدن مگه؟ خودشون که نمیدن به این میگم چرا پارسال ندادی الکی میگه نداشتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی سریام فقط دست بگیر دارنحالا باز بشرایط مالی و شوهراشونم بستگی داره
افرین همینو میگم به خدا وضعشون خیلی خوبه ما مستاجریم خودشون باید خجالت بکش ما صد سال یه بار خونشون نمیریم شهرستانن ولی تا یه تعطیلی میشه میان همه جوره ما در خدمتشونیم
افرین همینو میگم به خدا وضعشون خیلی خوبه ما مستاجریم خودشون باید خجالت بکش ما صد سال یه بار خونشون ن ...
ای بابا خیلی زشته کارشون. ترکا اینشونم بده مرد و پسر و کلا پول میدونن یعنی ازش همیشه انتظار پول دارن خرج کردن دارن .عروسی خودش بگیره خرج خودش کنه چرا چون پسره😕
ای بابا خیلی زشته کارشون. ترکا اینشونم بده مرد و پسر و کلا پول میدونن یعنی ازش همیشه انتظار پول دارن ...
افرین دقیقا به خدا اگه هزار تومن کمک کردن واسه عروسی حتی سرویسم نیاوردن خودمون دوتایی خریدیم شوهر من خیلی زود یادش میره هم دم عقد هم دم عروسی مادر شوهرم واسه خودش طلا خرید پس چطور به دخترای خودش سرویس سنگین داد
حالا کسی نمیخواد این قانونو رعایت کنه عیدی نده بهتره تا توی فامیل سوتفاهم پیش نیاد
#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
این رسوای مسخره کی از بین میره واقعا چجوری دلتون میاد تو این گرونی عیدی بگیرین .حالا اگه 4.5تا دختر ...
تو ۳۶۵روز سال فقط یه روزشو عیدی میدیم دیگه هرروز نمیدیم که
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تو ۳۶۵روز سال فقط یه روزشو عیدی میدیم دیگه هرروز نمیدیم که
همین یه روز هم زیاده .مگه یه کارمند یا کارگر چند بار در سال عیدی میگیره یه بار میگیره همونم خرج خواهر و بچه هاش بشه خدایی بی انصافیه .من که هیچی ندیدیم از خانواده شوهر عیدیم نمیدم نه که ندارم شوهرم بده نداره که بخواد بده
همین یه روز هم زیاده .مگه یه کارمند یا کارگر چند بار در سال عیدی میگیره یه بار میگیره همونم خرج خواه ...
🤷
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊