2777
2789
عنوان

کسی هست منو راهنمایی کنه.خیلی درمونده و ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 131 پست

اون روزی که میخواستن همو ببینن من گفتم چرا تنها میری.کار اون دختر درست نیست شاید شوهرش بفهمه و برات دردسر شه.فک کن خاک توسرم که شوهرم این چیزارو نمیفهمه و به فکر دل من نیست.تا اینکه راضی ش باهم بریم.منو سالی یک بارم نمیبره بیرون واسه غذا و این چیزاا.همش دم از بی پولی میزنه.بخدا قسم منم همیشه رعایتشو کردم اما وقتی پای دوست و رفیق و اینا میاد وسط کع میخوان بیان خونمون همه جوره خرج میکنه.زورم میگیره.دردمو به کی بگم

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو حرف دلتو.. ناراحتی هاتو.. بگو من با همه چیزت ساختم.. جز تو کی رو دارم؟؟ اگر منو دوس نداری لا ...

قبول نمیکنه.اصلا نمیشه باهاش درد و دل کرد.تا بهش اعتراض کنی حرفو میکشونه به سمت فحش و قهر و دعوا.واسه همین فقط سکوت میکنم و خون دل میخورم

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
داشتم میگفتم تا اینکه با دختره قرار میذارن که برن بیرون و همو ببینن و یاد گذشته کنن.اخه رفیقش که قرا ...

ببین عزیزم اولین اشتباه تو این بوده که از پدرمادرت بخاطر شوهرت گذشتی ولی دیگه اینکارو نکن با پدرمادرت ارتباط برقرار کن ، تو جونی هنوز سی سالت هم نشده میخوای پنجاه شصت سال دیگه اینجوری زندگی کنی؟ پدرمادرت هزاربارم ازت دلخور باشن بازم پشتتو خالی نمیکنن و ازت حمایت میکنن پس اول با خانوادت ارتباط برقرار ک، بعد ترستو بریز دور و یه یار تمام ناراحتیهاتو بهش بگو دیگه بیشتر ازین کوتاه بیای فقط خودتو نابود میکنی

.   
قبول نمیکنه.اصلا نمیشه باهاش درد و دل کرد.تا بهش اعتراض کنی حرفو میکشونه به سمت فحش و قهر و دعوا.واس ...

دقیقا حال منو داری روزای سختیه😔

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

نریز توی خودت.. حرفاتو بهش بگو.. حتی اگر گوش نکرد و دیوونه بازی در اورد.. مریض میشیا.. زود از پا میفتی.. 

اگر ب حرفت گوش نکرد تو هم ب حرفش گوش نکن.. 

میگم رابطه تون چطوره باهم؟؟ شاید خیییییلی دورین از هم ک اینجوره رفتارش..

راستی حواست ب اون دختره باشه.. نذار پاش ب زندگیت باز شه.. با مامان باباتم دوباره رابطه برقرار کن

دقیقا سه روز مونده به یلدا من با دخترم رفتم حموم که دیدم اومده پشت در و بهم میگه کاراتو بکن امشب با الهه میخوایم بریم ی جای خوب.منم گفتم کجا؟گقت بریم رستورانی کافه ای جایی قلیون بکشیم دور هم.منم تو حموم فقط گریه میکردم به خاطر کاراش.وقتی اومدم بیرون طاقت نیاوردم و ی ساعت مونده به قرار باهاش دعوام شد.زد همه چی رو شکست و خورد کرد.که تو فلانی.من نباید اصلا تو رو ببرم.اصلا توچیکاره ای که ازت نظر میخوام.حالا فقط چند روز مونده به اخر ماه و من حتی تو مصرف پوشک دخترم قناعت به خرج میدادم که تموم نشه حالا رستوران رفتنو از کجاش در اورد نمیدونم.الهی بمیرم برا دخترک معصومم ی گوشه وایساده بود و با ترس نگامون میکرد  منم دلم براش سوخت و رفتم به پاش افتادم که غلط کردم هر چی تو بگی.اشتباه کردم.بیا بریم بیرون

نریز توی خودت.. حرفاتو بهش بگو.. حتی اگر گوش نکرد و دیوونه بازی در اورد.. مریض میشیا.. زود از پا میف ...

عزیز دلم اصلا نمیشه با این مرد حرف زد.واقعا نمیتونم از مشکلاتم بگم.فقط حرف و منطق خودش مورد قبوله.اگه مخالفت کنم به قهر و دعوای شدید میرسه منم خودم تو زندگیم قهر و دعوا زیاد دارم.نمیخوام دخترمم مث خودم بشه.مجبورم کوتاه بیام تا دخترکم اذیت نشه.چون زندگیشو زهر میکنه

دقیقا سه روز مونده به یلدا من با دخترم رفتم حموم که دیدم اومده پشت در و بهم میگه کاراتو بکن امشب با ...

یعنی چی ک ب پاش افتادم.. این زندگی دیگه ارزش نداره.. 

واقعا میگم.. 

بعدشم لازم نیست توی زندگی با همچن مردی قناعت کنی.. تا میتونی پول بکن ازش.. میخوای قناعت کنی ک چی؟؟ دو فردا دیگه یه نفر دیگه بیاد سرجات بشینه؟؟؟ خیلی اشتباه میکنی .. خیلی.. 

اینقد ب پاش افتادی و التماسش کردی ک دیگه رگ خوابت دستش اومده.. یکم خودتو درست کن..

دقیقا سه روز مونده به یلدا من با دخترم رفتم حموم که دیدم اومده پشت در و بهم میگه کاراتو بکن امشب با ...

چرا اینقد خودتو خورد میکنی،ینی چی که بخاطر بچه چیزی نمیگم،همین کارا رو میکنی ک شوهرت دور برداشته دیگه😡

ازاین به بعد قناعتو بذار کنار خرج بتراش براش،حرفای دلتو بزن حتی اگه دعوا راه میندازه بازم بگو نذار تو دلت بمونه،نترس واسه دخترت اتفاقی پیش نمیاد فقط اینجوری داری خودتو داغون میکنی

در برابر همچین مردی نباید کوتاه بیای

تو باید برای خودت ارزش قائل شی تا اونم برات ارزش قائل بشه و بهت احترام بذاره دیگه 

عزیز دلم اصلا نمیشه با این مرد حرف زد.واقعا نمیتونم از مشکلاتم بگم.فقط حرف و منطق خودش مورد قبوله.اگ ...

همش دنبال اینی ک خودتو بخاطر دیگران فدا کنی.. اون لز قبل ازدواجت که گفتی دلم براش سوخت و خواستم کمکش کنم.. اینم از الان بخاطر دخترت..

پس خودت چی؟؟ 

این ک نشد زندگی.. 

برا خودت ارزش قائل باش تا دیگرانم برات ارزش قائل شن

یعنی چی ک ب پاش افتادم.. این زندگی دیگه ارزش نداره..  واقعا میگم..  بعدشم لازم نیست توی ...

میدونم.از همون اول اشتباه رفتم.تصمیم گرفتم خودمو عوض کنم.فقط این مشکلم حل شه.دختره کثافت پاشو بکنه و بره

بنظر من تقصیر خودته ک شوهرت اینجوری شده

از بس خودتو پیشش کوچیک کردی ک جلو چشم اونم کوچیک بنظر میای

اگه اخلاق و رفتارتو درست کنی و کوتاه نیای شاید تا ی مدت دعوا داشته باشی ولی بعدش درست میشه