2777
2789
عنوان

کسی هست منو راهنمایی کنه.خیلی درمونده و ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 131 پست

شوهرت هر کاری میکنه براخودش برمیگرده مطمعن باش اه مظلوم رو زمین نمیمونه همین صبرت پیش خدا پاداش داره...ولی به هرقیمتی سعی کن بهش بفهمونی خیانت کنی منم خیانت میکنم

مشكلات زندگي تمومي نداره من هيچكدوم از مشكلاتي كه شما گفتيد رو ندارم ولي مشكلات ديگه اي تو زندگيم دارم كه شايد بزرگتر باشه شايدم نه ولي خيلي باهاشون درگيرم هيچ وقت هم ازشون خلاص نشدم

خدایا پناهم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامرده روزگار

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

شوهرم ی اخلاق بدی داره .خیلی سعی کردم باهاش کنار بیام هیچ وقت نتونستم به روش بیارم چون جراتشو ندارم اونم اینکه خیلی در مقابل زنای دیگه ضعیفه.دوست داره شوخی کنه و صمیمی بشه و حتی ثانیه ای فکر نمیکنه که من میرنجم  غصه میخورم.از همه مهمتر اینکه خودش اهل قلیون کشیدن و از اینکه ی دختر بشینه کنارش قلیون بکشه لذت میبره.چندین دفعه سر این موضوع ناراحتم کرده ولی من مجبورم همیشه کوتاه بیام چون کسی رو ندارم که ازم دفاع کنه

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
مشكلات زندگي تمومي نداره من هيچكدوم از مشكلاتي كه شما گفتيد رو ندارم ولي مشكلات ديگه اي تو زندگيم دا ...

انشالله مشکلات هممون رفع بشه.

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!

بخدا من ادم سخت گیری نیستم.بهش گفتم میخوای قلیون بکشی بکش اما برو بیرون با رفیقای خودت.دلم برا دختر طفل معصومم میسوزه که باید به خاطر کیف و حال پدرش تو دود قلیون بچرخه.اما زیر بار نمیره.اگه مخالفت کنم سخت باهام برخورد میکنه

ای بابااا چه زندگی سختی داشتی و داری!من به شخصه واقعا راه کاری ندارم چون شوهرت انقدر غیر منطقی و حق به جانبه که عمرا مشاورنمیاد و حتی قبول نمیکنه که رفتارش نادرسته،توام که کسی رو نداری کارم که نمیکنی،پس  اندازم نداری پس نمیتونی جدا شی.بچه هم که داری و با تمام مشکلاتی کع داشتی باردار شدی.تنها راهی که به ذهنم میرسه این که همینطوری ادامه بدی😐😐

شوهرم ی اخلاق بدی داره .خیلی سعی کردم باهاش کنار بیام هیچ وقت نتونستم به روش بیارم چون جراتشو ندارم ...

بهش بگو حرف دلتو.. ناراحتی هاتو.. بگو من با همه چیزت ساختم.. جز تو کی رو دارم؟؟ اگر منو دوس نداری لااقل بخاطر دخترمون نذار زندگیمون خداب شه..

مطمئنی اگر بفهمه ک تو ناراحت میشی ازین کاراش فرقی نمیکنه اخلاقش؟؟؟ 

داشتم میگفتم تا اینکه با دختره قرار میذارن که برن بیرون و همو ببینن و یاد گذشته کنن.اخه رفیقش که قرار بود شوهر این دختر بشه امسال ازدواج کرده.من نمیدونم چرا شوهرم اینقدر مشتاقه از زندگی بقیه بدونه و باهاشون همدردی کنه.این دختره زندگیش به هم خورده.شوهرش بهش خیانت کرده و حالا میخواد طلاق بگیره