2777
2789
عنوان

کسی هست منو راهنمایی کنه.خیلی درمونده و ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 131 پست
دقیقا سه روز مونده به یلدا من با دخترم رفتم حموم که دیدم اومده پشت در و بهم میگه کاراتو بکن امشب با ...

وای چقد اعصابم از دست رفتارت خورد شد، یعنی چی با زن مردم قار میزاره بعد تو به دست و پاش میفتی که غلط کردم اشتباه کردم؟ عزیزم خب خودت باعث و بانی مشکلاتت هستی خودت بهش پا دادی که دم درآورده برات، یعنی واقعا یه ذره ببخشیدها عقل نداری غرور نداری که برای زندگیت بخرج بدی؟ این همه که خودتو برای اون کوچیک و حقیر میکنی اگه نصفشو برای پدرمادرت بکنی رو سرت میزارن، قحطی شوهر که نیست همچین تحفه ای رو ول کن عزیزم ، یا درستش کن ادبش کن یا بزارش کنار

.   
همش دنبال اینی ک خودتو بخاطر دیگران فدا کنی.. اون لز قبل ازدواجت که گفتی دلم براش سوخت و خواستم کمکش ...

من اینجوری نبودم.اینقدر اعتماد به نفس داشتم که کسی جرات روبرو شدن باهامو نداشت.از روزی که اومد تو زندگیم خودمو باختم.خانوادمم که ولم کردن دیگه نابود شدم.اما دم نمیزنم اقوام شوهرم فک میکنن ککمم نمیگزه فک میکنن با پسرشون دارم پادشاهی میکنم.فقط خدا از دلم خبر داره و بس

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت ظالم نیس .اونی ک داره ظلم میکنه خودتی هم بخودت هم ب دخترت.تا سواری بهش ندی و  بپاش نیفتی اون انقدر خیره سر نمیشه که با زن غریبه قرار بزاره.ترحم بر پلنگ تیز دندان ستمکاری بود بر گوسفندان.

وای چقد اعصابم از دست رفتارت خورد شد، یعنی چی با زن مردم قار میزاره بعد تو به دست و پاش میفتی که غلط ...

تو درست میگی عزیزم.فکر میکنی واقعا از اینکه مث برده ها باشم راضیم؟از اینکه مث گوسفند سرمو بندازم پایین و بگم چشم خوشحالم؟نیستم.اما از ایندم میترسم.پدر و مادر من اونی نیستن که شما تصورشو داری.سر سوزن دلشون برام نمیسوزه.اگه پشتم بودن که ثانیه ای کنار این مرد نمیموندم.از اینده دخترم ترس دارم.از اینکه نکنه بذارم برم و بعدا بگه باید میموندی و میساختی تا من فلان نشم.از اینکه برم و ی زن بیوه و مطلقه باشم میترسم.من هیچ پشتوانه ای تو زندگی ندارم

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
میدونم.از همون اول اشتباه رفتم.تصمیم گرفتم خودمو عوض کنم.فقط این مشکلم حل شه.دختره کثافت پاشو بکنه و ...

اره از همین امروز تصمیم بگیر که عوض شی..

قناعتم بذار کنار.. تمام چیزایی هم ک شوهرت شکونده بهش بگو پول بده برم بخرمشون .. اینقد خودتو فدای این و اون نکن.. 

بچه ت میخواد بزرگ شه چه گلی بزنه ب سرت ک اینقد بخاطرش کوتاه میای ..

نریز توی خودت.. من اینقد حرص مامان بابا و فقر و نداری ریختم تو خودم ک مریض شدم.. خیلی بد هم مریض شدم..

ب فکر خودت باش.. از خودت نزن برای شوهرت.. پول دستش باشه ک بره با زنای دیگه قلیون سرا؟؟؟ 

خیلی ناراحت شدم اصن.. 

میدونم.از همون اول اشتباه رفتم.تصمیم گرفتم خودمو عوض کنم.فقط این مشکلم حل شه.دختره کثافت پاشو بکنه و ...

شوهرتو بترسون ،وقتی میخواد باهاش بره بیرون تو نرو ولی غیر مستقیم بگو اگه شوهرش باهم ببینتتون خیلی بد میشه برات یا اگه شوهرش بفهمه با هم درارتباطین مطمئنا پای توام ب زندگیشون باز میشه و اخرسرم همه کاسه کوزه ها سر تو میشکنه که باعث شدی زندگیشون از هم بپاشه و از اینجور حرفا

مثلا براش از خودت داستانای اینجوری دربیارو تعریف کن که شرایطشون مشابه بوده وشوهره اول  ب قصد کمک رفته سراغ یه زنه بعد گول زنه  رو خورده و زنه هم اخرش زندگیه طرفو بهم ریخته گذاشته رفته

شوهرت ظالم نیس .اونی ک داره ظلم میکنه خودتی هم بخودت هم ب دخترت.تا سواری بهش ندی و  بپاش نیفتی ...

بابا به پیر به پیغمبر دلم نمیخواد مظلوم این ماجرا باشم.من قبل اینکه بچه دار شم تا پای طلاق رفتم اما وقتی دیدم هیشکی حمایتم نمیکنه.خانوادم سرکوفت میزنن.شوهرم مهریه بده نبوده و هزارتا حرف برام درست شد .نتونستم ادامه بدم.حالاهم مث خر تو گل موندم

تو درست میگی عزیزم.فکر میکنی واقعا از اینکه مث برده ها باشم راضیم؟از اینکه مث گوسفند سرمو بندازم پای ...

پس ب فکر راه چاره باش.. درستو ادامه بده.. تو با این زندگی در کنار این مرد با این بی منطقیش نمیتونی دووم بیاری.. تا اخر عمرت ک نمیتونی غصه بخوری.. میتونی؟؟؟ 

اول از همه سعی کن یه کار پیدا کنی.. یه در امدی چیزی برا خودت درست کن.. 

من تو اداره دارم میخونم ...رییسمون میاد و میره دستم پرونده س اما همش دارم ب زندگیت فکر میکنم ...بدات ...

همین که وقتتو برام میذاری و برام دعا میکنی ی دنیا ممنون

پس ب فکر راه چاره باش.. درستو ادامه بده.. تو با این زندگی در کنار این مرد با این بی منطقیش نمیتونی د ...

تصمیم گرفتم سال اینده شروع کنم برا کنکور خوندن.باید دخترم سه ساله بشه تا بتونم بذارمش مهد.امیدمو از دست ندادم.قوی تر از این حرفام.خودم ب خودم انگیزه میدم

اره از همین امروز تصمیم بگیر که عوض شی.. قناعتم بذار کنار.. تمام چیزایی هم ک شوهرت شکونده بهش بگو پ ...

حالا خدا رو شکر به خاطر مشغله کاریش مجبور شده خرج و مخارج حونه رو بسپاره به من.منم دارم کم کم برا خودم خرج میکنم.اما کاش این اخلاقای بدشو این دلسوزیای روشنفکرانه برا زنای مردم رو میزد کنار من دیگه غصه ای نداشتم

تصمیم گرفتم سال اینده شروع کنم برا کنکور خوندن.باید دخترم سه ساله بشه تا بتونم بذارمش مهد.امیدمو از ...

افرین خیلی خوبه.. هرچه زودتر ک شروع کنی بهتره..  الان مهم ترین چیز یکی تغییر رفتارهای نادرسته خودته .. یکی هم یه کاری ک بتونی در امد داشته باشی. 

اما خوااااااااهشا اگر رفتی سر کار نذار شوهرت برا پولت تصمیم بگیره.. یا خرج خونه و زندگی و دخترت نکن.. فقط برا خودت پس انداز کن حالا یا با طلا یا... 

چون خرج خونه و دخترت و اینا وظیفه تو نیس ک .. چشمش کور دندشم نرم شوهرت..

بابا به پیر به پیغمبر دلم نمیخواد مظلوم این ماجرا باشم.من قبل اینکه بچه دار شم تا پای طلاق رفتم اما ...

طلاق نگیر چون شرایطشو نداری ولی بمونو این مرد رو درست کن ،اول از همه باید رو خودت کار کنی که انقد خودتو کوچیک نکنی و اعتماد به نفس داشته باشی

یه مدت با شوهرت کاری نداشته باش حضورشو تو ذهن و زندگیت خیلی کمرنگ کن نمیگم بی محلی کنیا بهش نه ولی عادی برخورد کن باهاش، سعی کن بیشتر به خودت برسی ،همش حواست به خودت و اراستگیتو تیپت باشه،یه مدت کاری باهاش نداشته باش انگار ک اصن نمیبینیش،خرج تراشی کن اول از خرجای کوچیک شروع کن تا براش عادی بشه بعد کم کم زیادش کن ک بتونی پس اندازم کنی ،پیشش خودتو دست بالا بگیر،به بیرون رفتنش با اون زنه واکنش تند نشون نده ولی غیر مستقیم حرفایی ک تو پست قبلیم گفتم رو بهش بگو و خودتم اصن باهاش نرو