2777
2789
عنوان

کسی هست منو راهنمایی کنه.خیلی درمونده و ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1613 بازدید | 131 پست
شما بشين كنارش و قليون بكش منم دوست نداشتم به خاطر همينكارا الان پايه همسرم شدم

اخه فائزه خانم،من از قلیون متنفرم زورمن میگیره چرا همش من باید به خاطر اون با همه شرایط کنار بیام.یکی دیگه هم بهمهست گفته بود بشین با شوهرت قلیون بکش.شوهر شما ظرفیت داره شعور داره مث مال من خر و احمق نیست که.من اگه قلیون بکشم باید با مشروب خوردنم کنار بیام.خوب نمیتونم.واقعا سختمه.خنده دار اینجاس دوتاشون میشینت در مورد انواع مشروب ناب با اب و تاب حرفو میزنن.دختره احمق هرزه هم بهش میگه من توخونم دارمشه میخوای برات بیارم.منم بهش گفتم من به ی چیزایی اعتقاد دارم که تو نداری.مسخرمم میکنه که ایناایراد همش حرفه.وقتی شوهرتم همراهیش کنه هیچی نداری که بگی.با خودم میگم به جهنم بذار هر گهی میخوان بخورن .من که بار گناهشو به دوش نمیکشم.

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!
افوض امری الله ان الهه بصر بالعباد وقتی میخوای مکر و حیله دیگران در تو اثر نکنه مدام اینو بگو  ...

ممون.حتما میخونم.انشالله خدا بهم کمک کنه.

بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه فائزه خانم،من از قلیون متنفرم زورمن میگیره چرا همش من باید به خاطر اون با همه شرایط کنار بیام.یک ...

ببین بخاطرت زندگیتو دخترت باید بسازی قلیون نکش ولی کنارش بشین اگه چیزی میخواد براش بیار چاره ای نداری دیگه مجبوری

ببین بخاطرت زندگیتو دخترت باید بسازی قلیون نکش ولی کنارش بشین اگه چیزی میخواد براش بیار چاره ای ندار ...

باشه.اینکارو میکنم

دخترم بیدار شده.برم براش صبحانه درست کنم و برم بیرون.امروز ارایشگاهم میرم.  فائزه خانم و مریم خانم ممنون که تنهام نذاشتین.باهام حرف زدین.همین که ی کوچلو ازاز بار غصه هامو کم کردین ارزو میکنم خدا براتون دنیا دنیا شادی عنایت کنه.  

امروز شروع کن بعد بیا نتیجشو به ما همم بگو غذای مورد علاقشو بپز امروز ارایش یادت نره

چشم.خبر میدم.  

دخترم بیدار شده.برم براش صبحانه درست کنم و برم بیرون.امروز ارایشگاهم میرم.   فائزه خانم و مریم ...

ممنون عزیزم انشالله زندگیت درست بشه با خبرهای خوب بیای اینجا بازمم میگم تو میتونی تو میتونی تو میتونی عزیزم 

ناهار که نه.ساعت دو تا چهار مثلا عصر بیاد دور همی.به شوهرم که نمیتونم این حرفارو بزنم باز دعوامون می ...

بهش میگفتی اگه اونجور که با اون رفتار میکنی با منم رفتار کنی از اونم شاد تر میشم باهات