سلام دوستان شوهرم اصلا بچهارو دوس نداره يه خواهر دو ساله دارم اينقد دوسش داره ميره بغلش ميشينه رو پاش اسباب بازي مياره بازي كنن ميخنده خلاصه شوهرمو خيلي دوس داره ولي شوهرم دريغ از يك نگاه بخدا اصن نگاش نميكنه كه يه لبخندي بزنه اصن بش دس نميزنه اگه بچه هلاك شد بغلش نميكنه بچهاي خواهر برادراش هم مينطور اصلا نگاشون نميكنه يبار من از بس گفتم بيمزه اي دوسشون نداري ميخواست خودي نشون بده رفته بود بچهاي خواهرشو تا دو كيلومتر پرت ميكرد هوا با پا اويزونشون ميكرد عذابشون ميداد شانس اورديم مادر بچه نبود وگرنه سكته ميكرد خيلي ميترسم ازينكه بچه دار شم بي احساس باشه مث خواهرم نگاشم نكنه البته يه ساله عقد كردم هنوز جشن عروسي نگرفتم و اينكه تو اين مدت بش گفتم بعد عروسي بچه ميخوام ميگفت تا بيست و هشت سالت نشده به هيچ عنوان خيلي سعي كردم عكس بچه كوچيك ناز بهش نشون دادم از معصوميت بچها بهش بگفتم از پاكيشون اما انگار دارم تو گوش خر ميخونم شما يه راه حل بديد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی پسرت 5ماهش بوده باردارشدی؟ چ سخت زایمانات چی بودن؟ سز یا طبیعی؟
پسرم سه ماهش بود من حامله شدم، ناخواسته بود. هر دوشون رو سزارین شدم. خیلی اوایل سختم بود ولی الان که بزرگ شدند با هم بازی می کنند و مراقب هم هستند
سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.
ميگم شما حامله خيلي حس خوبيه نه نيني ول ميخوره تو شكمت خودتم براش ضعف ميكني واي كي ميشه منم حس كنم&n ...
واااا... برا همین میخوای بچه دار بشی؟ اره بارداری خیلی شیرینه ولی برا چن ماه شیرینی خودتو تو جوونی به دردسر ننداز بابا. بچه که اومدو دردسراش شروع شد آدم ب غلط کردم میوفته
خدای من😰 پس آخه 3ماهت بوده بخیه هات جوش نخورده بودن.چطور بارداری رو ازسر گذروندی من الان تقریبا 8 ...
به سختی، خیلی خیلی اذیت شدم، زایمان سختی داشتم، نمی تونستم نه من از عید امسال تونستم خودم رو جمع و جور کنم و به زندگی نسبتا عادیم برگردم، اصلا وقت هیچ کاری جز بچه داری، بچه شیردادن، پوشک عوض کردن یکی از این، یکی از اون رو نداشتم. فقط خدا رو شکر که سالمند. ازش ممنونم به خاطر حال خوب الانم. انشاالله خدا به همه کمک کنه.
سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.