2777
2789
عنوان

شوهرم به بچها علاقه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ميدوني من اول از همه بچها بدم ميومد ولي خيلي دوس دارم يدونه داشته باشم پاره تنم باشه خيلي ماهن ان ...

ايشالا عزيزم

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
یعنی پسرت 5ماهش بوده باردارشدی؟ چ سخت زایمانات چی بودن؟ سز یا طبیعی؟

پسرم سه ماهش بود من حامله شدم، ناخواسته بود. هر دوشون رو سزارین شدم. خیلی اوایل سختم بود ولی الان که بزرگ شدند با هم بازی می کنند و مراقب هم هستند

سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.
ميگم شما حامله خيلي حس خوبيه نه نيني ول ميخوره تو شكمت خودتم براش ضعف ميكني واي كي ميشه منم حس كنم&n ...

واااا... برا همین میخوای بچه دار بشی؟ اره بارداری خیلی شیرینه ولی برا چن ماه شیرینی خودتو تو جوونی به دردسر ننداز بابا. بچه که اومدو دردسراش شروع شد آدم ب غلط کردم میوفته

پسرم سه ماهش بود من حامله شدم، ناخواسته بود. هر دوشون رو سزارین شدم. خیلی اوایل سختم بود ولی الان که ...

خدای من😰

پس آخه 3ماهت بوده بخیه هات جوش نخورده بودن.چطور بارداری رو ازسر گذروندی

من الان تقریبا 8 ماه از زایمانم میگذره هنوزبخیه هام از داخل دردمیگیرن.

دکترا میگن بین 2 تا سزارین حداقل باید3 سال فاصله باشه. مخصوصا واسه سزارینی ها

خدای من😰 پس آخه 3ماهت بوده بخیه هات جوش نخورده بودن.چطور بارداری رو ازسر گذروندی من الان تقریبا 8 ...

به سختی، خیلی خیلی اذیت شدم، زایمان سختی داشتم، نمی تونستم نه من از عید امسال تونستم خودم رو جمع و جور کنم و به زندگی نسبتا عادیم برگردم، اصلا وقت هیچ کاری جز بچه داری، بچه شیردادن، پوشک عوض کردن یکی از این، یکی از اون رو نداشتم. فقط خدا رو شکر که سالمند. ازش ممنونم به خاطر حال خوب الانم. انشاالله خدا به همه کمک کنه.

سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.