2777
2789
عنوان

شوهرم به بچها علاقه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 54 پست
ميگم شما حامله خيلي حس خوبيه نه نيني ول ميخوره تو شكمت خودتم براش ضعف ميكني واي كي ميشه منم حس كنم&n ...

منم هنوزحس نکردم😓

شکمم یه کوچولوهم بالانیومده😖

انگار نه انگار😒😞

یه فامیلامون ۵ ماهشه مث ۷ماهه هاشده🙄

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هنوزحس نکردم😓 شکمم یه کوچولوهم بالانیومده😖 انگار نه انگار😒😞 یه فامیلامون ۵ ماهشه مث ۷ماهه ...

شايد خيلي لاغري دوست منم تا نه ماهگي مث روز اولش بود اصن به هيچ عنوان برجستگي نداشت اخرشم بچش دو نيم بود و سالم خيلي متعجب بوديم تا وقتي كه زايمان كرد باورمون نميشد مامانش ميگفت قدش بلنده بچش تو كمرشه برا همينه والا 

منم هنوزحس نکردم😓 شکمم یه کوچولوهم بالانیومده😖 انگار نه انگار😒😞 یه فامیلامون ۵ ماهشه مث ۷ماهه ...

منم دوس دارم حامله شدم خودم چاغ نشم ولي شكمم گنده شه خيلي خوب ميشه 

ميگم چند وقته ازدواج كردي عقدي چقدر بوديد اونموقع هم ميخواستي يا اتفاقي توش افتادهً

من تقریبایکساله ازدواج کردم ۵ماهم عقدبودیم

تو عقدکه نمیخاستم ولی جلوگیری هم نمی کردیم

خودش باشعوربود سرزده نیومد😐 

شايد خيلي لاغري دوست منم تا نه ماهگي مث روز اولش بود اصن به هيچ عنوان برجستگي نداشت اخرشم بچش دو نيم ...

اتفاقا تپلم😶

منم دوس دارم حامله شدم خودم چاغ نشم ولي شكمم گنده شه خيلي خوب ميشه 

شکمتم هرچی کمترگنده شه راحت تری بعدش

هم زودترمیره تو هم توحاملگیت کمترمث پنگوئن راه میری😑

اتفاقا تپلم😶

اخي عزيزم مال ما كه كاملا مهمان ناخونده و سر زدس جلوگيري ميكنيم ولي بعد ازدواج موندم چجوري راضيش كنم جلوشو نگيره /  اخي عزيزم تا نه ماهت خيلي اوجل  ميشي از الان من بدتر نميشي البته من 82 كيلوم 

اخي عزيزم مال ما كه كاملا مهمان ناخونده و سر زدس جلوگيري ميكنيم ولي بعد ازدواج موندم چجوري راضيش كنم ...

برا بارداری وزنتوبیارپایین

البته من با اضافه وزن حامله شدم ولی شمابیارپایین راحت تره  برات. 

راضی کردنش خدابزرگه

نمیدونم ختمی چله  ای چیزی هس یانه😐