2777
2789
عنوان

کیا با دوقطبی ها زندگی کرده اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23094 بازدید | 233 پست
درسته اگر حاد بود عذاب میکشیدم  در کل یکم ذاتا دم دمی مزاجم که رفته رفته که سنم داره بالا میره ...

عزیزم منم شروع کردم قران میخونم 

کمی ارومم میکنه.. ولی کامل نه 

گاهی خودمم نمیدونم برا چی عصبی یا ناراحتم!این گاهیا متاسفانه خیلی زیاد پیش میاد برام

فک میکنم افسردگی مقطعی گرفتم که باید خودم خوبش کنم

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜
بد به دلت راه نده گلي

والا منم سریع سریع تصمیم عوض میکنم یه روز میرم کلی کتاب میخرم میگم پزشکی بخونم فرداش میرم میندازمشون تو انبار میگم کی حال داره یه روز  با شوق و ذوق میرم باش.گاه بعد چند جلسه ولش میکنم مدام لحضه ایم شمام اینطوری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم شروع کردم قران میخونم  کمی ارومم میکنه.. ولی کامل نه  گاهی خودمم نمیدونم برا چ ...

آفرین،سعی کن بری باشگاه خیلی خوبه دکترم بهم میگه همیشه،با خدا زیاد حرف بزن سبک میشی،زیاد تنا نمون برو بیرون بگرد دلت واشه،برو ویترین مغازه ها رو ببین حتی اگه چیزی نخری لباسارو همه چی و

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
والا منم سریع سریع تصمیم عوض میکنم یه روز میرم کلی کتاب میخرم میگم پزشکی بخونم فرداش میرم میندازمشون ...

دقيقا منم همينم فقط الكي پوليه كه ميدم اين ورو اون ور خههههههه

واااااي منم 😱

پس حتما برم پیش روانشناس 

عزیزم من شکست عشقی خوردم..درست یه روز مونده به عقدمون پدرم مخالفت کرد...خیلی داغون شدم بعد اون قضیه..

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜
باز خوبه شما تو جمع میگین ومیخندین،من ی گوشه میشینم و باحسرت نگاشون میکنم میگم خدایا یادته منم ی روز ...

عزیزم قرص مصرف نمیکنی؟اگه اره قرصهای ارام بخش مثل فلوکستین شنیدم شادی اورن رو شما تاثیر نداشته؟

عزیزم معلومه شوهرتو دوس نداری ،ببین از من ب تو نصیحت یا یبار واسه همیشه دوسش داشته باش یا یبار واسه ...

اخه چیکار کنم اینم درد منه دیگه چن وقت یبار عود میکنه انگار 

اوایل هروز هر هفته همش درگیر این احساس بودم

الان شاید سالی دو یا 3بار میگیره...

ولی اخه انتخابی که کردم بچه دارم اونم آدم خوبیه نمیتونم به خاطر چنتا حسی که میدونم دووم نداره زندگیم رو خراب کنم

اصلا نمیدونم چه جوریه دوتا حس کاملا متفاوت رو دارم یهو کلا عوض میشم میگم من اخه چرا موندم طلاق بگیرم برم ازش خوشم نمیاد

بعد یه مدلم که اکثرا اینجوریم هروزم اینکه مرد خوبیه مگه دیوونه شدم زندگی به این دست گلی کجا برم!!!

از این حس خیتم خستهههه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
پس حتما برم پیش روانشناس  عزیزم من شکست عشقی خوردم..درست یه روز مونده به عقدمون پدرم مخالفت کر ...

پس پیش روانپزشک نرو ک برداره سریع دارو بده،اول برو پیش روانشناس انشالله با صحبت حل میشه

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
عزیزم قرص مصرف نمیکنی؟اگه اره قرصهای ارام بخش مثل فلوکستین شنیدم شادی اورن رو شما تاثیر نداشته؟

دقیقا فلوکستین رو خیلی از آشناهایه من استفاده میکنن و جواب هم میگیرن

مخصوصا برا وسواس فکری

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
آفرین،سعی کن بری باشگاه خیلی خوبه دکترم بهم میگه همیشه،با خدا زیاد حرف بزن سبک میشی،زیاد تنا نمون بر ...

ولی گاهی وقتا عمیقا کم میارم من 

مثلا یه دختر 23 ساله ام...حتی بابامم یبار گف دلم برات میسوزه 😞 

عزیزم لاغر نشدن ؟من از عوارضش میترسم😐شنیدم خیلی دارویه موثریه

نه مگه لاغر میکنه!

من خودم نوجوونیم خوردم چن ماه عالی بود

عوارضش خیلی کمه و با ادرار دفع میشه با کلیه آسیب نمیزنه

پس حتما برم پیش روانشناس  عزیزم من شکست عشقی خوردم..درست یه روز مونده به عقدمون پدرم مخالفت کر ...

ببين

در كل حالت دو قطبي يعني هيچ مرزي بين غم و شادي نيست

تو در عرض ٥ دقيقه يا كمتر هر دو حالتو داري

تمركز نداري، از يع موضوع به موضوع ديكه ميپري، عصبي ميشي. عاشق خودت و تنهاييت ميشي، تميتوني از بين چند چيز انتخاب كني، دم دمي مييشي