2777
2789
عنوان

کیا با دوقطبی ها زندگی کرده اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23094 بازدید | 233 پست
عزیزم وقتی الان نشستی و بدون قرص ودارو داری راحت چت میکنی،پس بدون مریض نیستی الکی ب خودت تلقین نکن چ ...

نازنین جون یعنی عادیه؟ من حتی گاهی سردرد میگیرم ازین فکرام.میشینم گریه میکنم خیالبافی میکنم کمی اروم میشم..ولی با یه اتفاق به هم میریزم

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜

من حوصله هيچ كس هم ندارم دوست دارم تنها باشم  با پسرم ، هر دفعه براي جايي رفتن بهانه ميسازم 

راحتم تنها باشم ، ولي اگر پيشم بشينيد باورتون نميشه چون سعي ميكنم حالت شيطنتمو خفظ كنم ، همش در حال خندم 

ولي خونه كه  ميام و با شوهرم  تنها ميشم يع ادم ديكه ميشم نه حوصله دارم نه هيچي   اين خالت براي من دم غروب هم بدتر ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازنین جون یعنی عادیه؟ من حتی گاهی سردرد میگیرم ازین فکرام.میشینم گریه میکنم خیالبافی میکنم کمی اروم ...

عادیه عزیزم نگران نباش،خیالت راحت ،

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
من حوصله هيچ كس هم ندارم دوست دارم تنها باشم  با پسرم ، هر دفعه براي جايي رفتن بهانه ميسازم&nbs ...

منم بیرون یجور دگم..همه دوستام بهم میگن مهربون!ولی توو خونه زود عصبی میشم..گاهی از مامانم خجالت میکشم میگم ولم کنین خب

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜
عادیه عزیزم نگران نباش،خیالت راحت ،

فداتشم.انشاءالله خدا بهت ارامش بده کمتر اذیت شی..سخته والا..من که خودم ازین رفتارام اذیت میشم

نگار جان عالم بدي هست در كل.....با كوچكترين حرف و ري اكشن به هم ميريزيم دست خودمونم نيست🙁🙁🙁اين حا ...

با این چیزا که گفتی به خودم شک کردم نکنه منم دو قطبی ام منم تو اوج شادیم یه نفر یه حرکت کوچیک بکنه سریع حالم منقلب میشه نمیدونم منم هستم یا نه؟

عزیزم وقتی الان نشستی و بدون قرص ودارو داری راحت چت میکنی،پس بدون مریض نیستی الکی ب خودت تلقین نکن چ ...

درسته اگر حاد بود عذاب میکشیدم 

در کل یکم ذاتا دم دمی مزاجم که رفته رفته که سنم داره بالا میره خیلی خوب دارم بهتر میشم

ولی یه مدت قشنگ روانی بودم دورغ چرا 

همش گریه میکردم یه هفته خوب پر انرژی یه هفته نالان و گریان با احساس بدبختی که هیچی قرار نیست درست بشه...

ولی بخدا من الانم از خدا دور میشم قاطی میکنما

چن روز پیش قشنگ قاطی کرده بودم چن روز بود دنبال درد میگشتم همش تو دلم عذا بود همش از شوهرم متنفر شده بودم 

میگفتم من چرا طلاق نمیگیرم...

تا جایی پیش رفت که حسابی دعوامون شد و همدیگرو زدیم منم قشنگ زدما!

زده بود به سرم بعدش متوسل شدم به آقا امام زمان گریه هم نمیتونستم بکنم 

اصلا یه چیزی بود تو دلم که انگار داشت دیوانم میکرد دست خودم نبود 

آخرش نماز مخصوص امام زمان رو خوندم بعد اون حس کردم آبی رو انگار ریختن رو آتیش دلم 

الله اکبر واقعا متحیرم 

شکر خدا که پیدا کردم درمانش رو وگرنه زندگیم رو صدبار تا به حال به باد داده بودم شوهر من آدمی نیست که تحمل کنه...

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
من حوصله هيچ كس هم ندارم دوست دارم تنها باشم  با پسرم ، هر دفعه براي جايي رفتن بهانه ميسازم&nbs ...

باز خوبه شما تو جمع میگین ومیخندین،من ی گوشه میشینم و باحسرت نگاشون میکنم میگم خدایا یادته منم ی روز مث اینا بودم چرا هفت ساله دیگه از ته دل نخندیدم چرا خوشم نمیاد منم برم با اینا حرف بزنم بگم بخندم،همش باخودم میگم اینا چجور خوشن چجور میگن میخندن

درسته اگر حاد بود عذاب میکشیدم  در کل یکم ذاتا دم دمی مزاجم که رفته رفته که سنم داره بالا میره ...

عزیزم معلومه شوهرتو دوس نداری ،ببین از من ب تو نصیحت یا یبار واسه همیشه دوسش داشته باش یا یبار واسه همیشه جدا شو،خودتو داغون نکن خدایی نکرده خدایی نکرده افسردگی میگیری ،یبار تصمیمتو بگیر اگه نمیتونی یا نمیخای جدا شی پس دوسش داشته باش

يه دقيقه خوبم يه دقيقه بدم يه موقع پر از انرژي يه دقيقه بدش پنچر يه موقع از صبح با شورو شوق منتظر ...

منم بخدا همینجوری ام .تازه من ۲روزخوبم۲روز بعد بند میکنم ب خانوادش یا کسیش گ دعوا میوفته

تیکر😗عروسیمه😘،توروخدادعاکنیدنامزدیمون زودبگذره.

به خدا نزدیکتر شو بخدا من شب و روز نداشتم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
استارتر چه تاپیک خوبی زدی ❤❤❤.باعث شد با چیزی که نمیشناختم اشنا شم.

آره واقعا خوبه،بنظرم این تاپیک بمونه تا هروقت حالمون نرمال نبود بیاییم درد و دل کنیم تا آرروم شیم