2777
2789
عنوان

کیا با دوقطبی ها زندگی کرده اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23078 بازدید | 233 پست

متاسفانه همسر منم دوقطبی بود. بعد از ده ماه عقد فهمیدم، یه لحظه خیلی خیلی عاشقم بود و دستامو میبوسید ولی فردا صبحش با سردی و بی تفاوتی از خواب بیدار میشد و بهم میگفت دوست ندارم و نمیخوامت. یه روز پر از انگیزه بود برای زندگی فرداش میشد نآمید ترین ادم روی زمین. توی اوج ارامش یهو چنان عصبانی میشد که چشماش میخواست از حدقه بزنه بیرون و حتی رنگ چهرش هم زرد میشد، چهارماهم سعی کردم کنارش بمونم و درمان شه ولی متاسفانه بیماریشو نپذیرفت و بدتر هم شد و دیدم خودمم دآره درگیر میکنه مجبور شدم جدا شم

بدیش اینه که ول نمیکنه خیلی چسبه😭😭😭 نمیدونم چی شد یهو کلا از زندگی نا امیدشده درس نمیخونه اصلا و ...

عزیزم اشتباه منو نکن. منم یکی از همین چسبا ول نکرد، یک سال از زندگیمو تباه کرد و دلمو له کرد و اخرش هم جدا شدیم، همسر من امریکا تخصص داشت میگرفت و یهو ولش کرد برگشت ایران، الانم کنج اتاقش فقط کارش شده گریه، نه دکتر میره نه درست میشه، فقط زندگیمو با دستاش نابود کرد، اصلا اصلا قبول نکن که تهش پشیمونیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون شریل و متاسفم

شما دو بار ازدواج ت هم دوقطبی بودن؟ ببخشید نفهمیدم 

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

بچه ها دکتر  هلاکویی سخنرانی های خیلی خوبی درباره افسردگی و دوقطبی داره از اینترنت دانلود کنید گوش کنید...حتی میتونید برنامه رادیو فردا باهاش تماس بگیرید و مشاوره تلفنی رایگان میده

بچه ها دکتر  هلاکویی سخنرانی های خیلی خوبی درباره افسردگی و دوقطبی داره از اینترنت دانلود کنید ...

من عضو کانالشم و گوش میکنم به حرفاش.عالیه.

تلفنی راحت میشه تماس گرفت؟

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
يه دقيقه خوبم يه دقيقه بدم يه موقع پر از انرژي يه دقيقه بدش پنچر يه موقع از صبح با شورو شوق منتظر ...

وای خدا منم اینجوریم 😲😲😲😲😲😲😲

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

اختلال دوقطبی یک بیماری ذهنی بوده که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، انرژی و رفتار می شود. این اختلال اغلب در اواخر نوجوانی یا اوایل بزرگسالی ظاهر می شود. اگرچه علائم آن می تواند در هر سنی شروع شود.اطلاعات کمی در رابطه با ژنتیک اختلال دوقطبی در دست می باشد.

برای اطلاعات بیشتر راجع به اختلال دو قطبی روی لینک زیر کلیک کنید

اختلال دو قطبی