2777
2789
عنوان

کیا با دوقطبی ها زندگی کرده اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23094 بازدید | 233 پست
عزیزم منم شروع کردم قران میخونم  کمی ارومم میکنه.. ولی کامل نه  گاهی خودمم نمیدونم برا چ ...

یاد خدا آرام بخشه

وقتی یادت میاد که همه ی اینا گذراست و تموم شدنیه..  پس غصه برای چی!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
پس پیش روانپزشک نرو ک برداره سریع دارو بده،اول برو پیش روانشناس انشالله با صحبت حل میشه

یبار به مامانم گفتم لازمه برم پیش روانشناس ولی اهمیت نداد.بدبختی اینجاس ک پدرم داره با خاستگار جدیدم حرف میدنه و من هنوز بخاطر اینکه چرا یه سری کارارو برای نامزدی قبلیم نکردم گاهی وقتا عزا میگیرم! خودم میفهمم ى چیزیم شده...خانوادمم میگن مث قبل باش عوض شدی ولی نمیتونم واقعا

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چیکار کنم اینم درد منه دیگه چن وقت یبار عود میکنه انگار  اوایل هروز هر هفته همش درگیر این ...

باورت میشه منم مث تو بودم،نمیخاستم بگم اما میگم ک شاید منو ببینی وعبرت بگیری،دوسال با این عذاب شب و روزم گریه بود ی روز میحاستمش ی روز نه،بعد دوسالم ک باردار شدم تو هشت ماهگیم بابام تصادف کرد فوت شد بعدشم سختیه زایمان و چهارماه تنها بچه داری و بی تجربگی ،با هم قاطی شد ترکیدم یهو،بعدش ک مریض شدم دیگه یادم رفت دوسش دارم یا ندارم برام مهم نبود هفت ساله تنها آرزوم اینه فقط ی روز حتی شده ی روز برگردم ب روزایی ک این بیماری و نداشتم ،اونموقع هیچوقت هیچوقت غصه نمیخوردم حتی واسه مرگ بابام ،خدا ی روز افریده ی روز میبره،کاش زمان ب عقب برمیگشت کاش،بعد مریضیم کناراومدم ب خودم یاد دادم ک دوسش داشته باشم بخاطر بچه هام 

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
نه مگه لاغر میکنه! من خودم نوجوونیم خوردم چن ماه عالی بود عوارضش خیلی کمه و با ادرار دفع میشه با ک ...

والا خیلیا به خاطر لاغری استفاده میکنن میگن لاغر میکنه ... خیلی دوس دارم بخورم شاد بشم😂😂😂

یبار به مامانم گفتم لازمه برم پیش روانشناس ولی اهمیت نداد.بدبختی اینجاس ک پدرم داره با خاستگار جدیدم ...

کنترلش کن عزیزم نذار پیش بره ک عواقبش جبران ناپذیره

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
ببين در كل حالت دو قطبي يعني هيچ مرزي بين غم و شادي نيست تو در عرض ٥ دقيقه يا كمتر هر دو حالتو دار ...

دقیقا اینجوری شدم از مهر..دقیقا وقتی نامزدی بهم خورد..من عصبی بودنم بحالت اشکو گریس...این مدت یعنی کفر مامان بابام درومده با این کارام.

💜خدایا میشه منو به عشقم برسونی؟خدایا سخته دوری و دلتنگی..خدایا خودت مواظب عشق پاکمون باش💜
ببين در كل حالت دو قطبي يعني هيچ مرزي بين غم و شادي نيست تو در عرض ٥ دقيقه يا كمتر هر دو حالتو دار ...

نه اینجوری نیستم جمع رو دوست دارم 

ولی به اندازش تا یه حدی میتونم تو جمع باشم خسته که شدم دیگه کم کم حالتم عوض میشه 

در کل فک کنم نرمال باشه خب دائما تو جمع و شلوغی هم نمیشه که

فقط تمرکز رو جوری که مثلا وقتی دارم غذا درست میکنم اگر با کسی حرف بزنم که حرفام نیاز به تمرکز داشته باشه گم میکنم داشتم چیکار میکردم و یکم از این عادتم بدم میاد دوست دارم تیز تر باشم...ولی یجور مدلمه خخخ مریضی نیست 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
دقیقا اینجوری شدم از مهر..دقیقا وقتی نامزدی بهم خورد..من عصبی بودنم بحالت اشکو گریس...این مدت یعنی ک ...

عزيزم .... درست ميشه انشالله به خدا توكل كن شايد قسمتي درش بوده

کنترلش کن عزیزم نذار پیش بره ک عواقبش جبران ناپذیره

فک میکردم افسردگی جزیی باشه.ولی انگار جدیتره

والا خیلیا به خاطر لاغری استفاده میکنن میگن لاغر میکنه ... خیلی دوس دارم بخورم شاد بشم😂😂😂

من دو روز خوردم باز یادم رفت 

اون روز خوردم

اون زمان که میخوردم فورا تاثیرش رو حس میکردم الان بیشتر از چن روز نخوردم البته ولی چیزی حس نکردم

پس بخورم لاغر بشم منم ههههه

باورت میشه منم مث تو بودم،نمیخاستم بگم اما میگم ک شاید منو ببینی وعبرت بگیری،دوسال با این عذاب شب و ...

وای عزیزم چقدر بهت سخت گذشته 

از ته دلم برات شفایه کامل روحت رو میخوام از خدا 

میفهمم چی میگی ولی بخدا دست خودم نیست خیلی بده خیلی شوهرم مرد خوبیه ولی من داغون شدم سوختم له شدم 

پارسال یه اتفاقایی افتاد تو زندگیم و یه اشتباهاتی کردم که نباید میکردم 

از این خسته بودم که این چه کاری بود که هم این دنیام رو تا حدودی ازم گرفت و اون دنیامم نشونه گرفته که ازم بگیره عذاب وجدان شدید حال بد 

اخلاقایی که شاید زیاد بدنیستن ولی من زود بیزار میشم متنفر میشم...

هی میگم خدایا آخرشم به جرم ناشکری عاقبتم رو نسوزه...

ولی دلم میخواد برا همیشه این حسا رو فراموش کنم دیگه تموم بشه

که خیلی خیلی کمتر شده شکر خدا

فقط از خدا دور میشم قاطی میکنم 

باورت میشه منم مث تو بودم،نمیخاستم بگم اما میگم ک شاید منو ببینی وعبرت بگیری،دوسال با این عذاب شب و ...

خواهر منم این طوریه. بچم رو فرش خونه مامانم جیش کرد، هر دو تا فرش رو به تنهایی از زیر مبلها کشید بیرون، برد گذاشت در خونه مامانم و زنگ زد به قالیشویی. بعد هم تا چند روز مامانم می گفت خسته شده و خوابیده

سلام، تاریخ شروع: ۱۴۰۰/۵/۳ وزن ۷۱/۵، قد۱۵۰ سانت، وزن هدف اول: ۶۵، وزن هدف دوم: ۶۰، وزن هدف سوم:۵۵ ، و وزن نهایی:۵۰ گروه بنفش، سرگروهsepiiiiiideh . امیدوارم همگی با پشتکار، براحتی و سریع به وزن دلخواه برسند.
يه دقيقه خوبم يه دقيقه بدم يه موقع پر از انرژي يه دقيقه بدش پنچر يه موقع از صبح با شورو شوق منتظر ...

وااااییی نکنه منم دو قطبیم!😩😒 من متولد مهرم. مثل دوتا کفه ترازو که مدام پایین و پالا میشن احساساتم اصلا پایدار نیست

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

اینجا را نگه میدارم.سعی کنیم اطلاعات دقیقتر داشته باشیم و به رشد هم کمک کنیم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.