2777
2789
عنوان

کیا با دوقطبی ها زندگی کرده اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23094 بازدید | 233 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ده سال این رفتارهاش را دیدم و نفهمیدم

سه سال اول فکر میکردم چیزی ک من گفتم اینقدر بد بوده و من شدید عذاب وجدان میگرفتم

بعد گفتم من ک چیزی نمیگم.زن های دیگه خ بدرفتار ترند

خ طول کشید تا بفهمم چیه...ده سااااال

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
من یکی عاشقم شده دوقطبیه تا بگم بالا چشت ابرو هست گریه میکنه 😐 

چی بگم.من دخترم رو به دوقطبی نمیدم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
رفتید پیش روانپزشک؟

من چند ماه پیش رفتم ولی ایشون نیامد.منم بهش نگفتم روانشناس چی گفت.

بعد تو این چند ماه من کمتر میدیدمش بدلایلی.و حتی ماه پیش به روانشناس گفتم خوب شده و اونم گفت پس داره کنترل میکنه خودشو.

ولی دوباره دو هفته است ...

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
مثلا كوچكترين چيز خيلي ناراحتمون ميكنه زود رنجيم احساسيم    همه چيز رومون اثر ميزاره، واكن ...

بله.اما تلاشت رو بکن که اینطور نمونی.با دارو با توسل.خیلی بده.خیلی بد.دلم داره میترکه از غصه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من چند ماه پیش رفتم ولی ایشون نیامد.منم بهش نگفتم روانشناس چی گفت. بعد تو این چند ماه من کمتر میدید ...

دوره شیدایی متفاوته از چندروز تا چند ماه که تشدید میشه.

نه بابا ردش کردم ی جورایی  خیلی سخته تو یکی دوماه اعصابمو خورد کرد

کار درستی کردی.