2777
2789
عنوان

کیا با دوقطبی ها زندگی کرده اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23094 بازدید | 233 پست
من چند ماه پیش رفتم ولی ایشون نیامد.منم بهش نگفتم روانشناس چی گفت. بعد تو این چند ماه من کمتر میدید ...

عزیزم این بیماری پیشگیری داره اما درمان کامل نه،خیلی سخته تحملش

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
دست به گريه كه ديگه نگم براااااات اني گريه ام ميگيره و اين  خيلي بده  كه همه از اين خالت ...

دارو هم مصرف میکنید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون دارو امكان نداره خوب بشه از محالاته

فقط بشوخی ، اونم خودش اسم دوقطبی را ب زبون اورد

من نظر روانشناسو نگفتم

ولی این بار تا نیاد پیش روانشناس ول نمیکنم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

منکه ی روز خوبم پامیشم دلم میخاد کل خونه رو تغییر بدم رنگ دیوارو چ میدونم ی انرژیه زودگذر،فرداش پنچر میشم حال ندارم ی لیوان آب بردغرم بخورم،ی روز عصبی ی روز خوش اخلاق،هزار تا شخصیت دارم😢😢

عزیزم این بیماری پیشگیری داره اما درمان کامل نه،خیلی سخته تحملش

پیشگیری از دوره افسردگی منظورته؟ 

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
بدیش اینه که ول نمیکنه خیلی چسبه😭😭😭 نمیدونم چی شد یهو کلا از زندگی نا امیدشده درس نمیخونه اصلا و ...

گووووول نخور

پیشگیری از دوره افسردگی منظورته؟ 

آره دیگه داروها خوب نمیکنن فقط آروم میکنن ،ک همشونم اعتیاد آوره😢

دلم برای این افراد میسوزه.آینده خوبی هم ندارند اکثرا چون خودشون نمیخواند که داشته باشند.متاسفانه ژنتیکی هم هست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
كاراي خطرناك غيرقابل باور ميكنه؟

نه .ولی در کل دوست داره متفاوت عمل کنه.همیشه سربالا بره ولی خ محتاطه

دلم برای این افراد میسوزه.آینده خوبی هم ندارند اکثرا چون خودشون نمیخواند که داشته باشند.متاسفانه ژنت ...

حالا این پسره همش منو دلداری میده وانرژی میده ک اره ایندت خوبه وروشنه وفلان

اما  به خودش ک میرسه خودشو اسفل السافلین میکنه میگم داروهات بخور میکه نمیخورم ضرر داره 

جالبه دو قبطي ها محتاط نيستن

بله همین بود ک روانشناس گفت باید با خودش حرف بزنه و هم اینکه معرفی کرد برم پیش استادش