2777
2789
عنوان

کیا با دوقطبی ها زندگی کرده اند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23094 بازدید | 233 پست
میخوام بذارم برم از این خونه.....

نمیخام ناامیدت کنم،ولی زن عموم دوازده ساله خوب نمیشه،خودمم هفت ساله😢😢

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
نه همسرم نیست.برادرم متاسفانه.دارو مصرف میکنه.میسازیم باهاش.وقتی شیدایی اش اوج میگیره سخته.

یهنی چی شیداییش اوج میگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگار جان عالم بدي هست در كل.....با كوچكترين حرف و ري اكشن به هم ميريزيم دست خودمونم نيست🙁🙁🙁اين حالتمون يه هو بهترين روز و بهترين لحظه هامونو به هم ميريزه ، بدون اينكه متوجه باشيم، البته طرف مقابل فوق العاده فوق العاده تو حالتمون تاثير گذاره خيلي حالمون بهش بستگي داره ، كلا بخام بهت بگم  ادم هايي هستيم كه قلق داريم براي شاد بودن

نگار جان عالم بدي هست در كل.....با كوچكترين حرف و ري اكشن به هم ميريزيم دست خودمونم نيست🙁🙁🙁اين حا ...

نه شادیا عادیه نه غما

نگار جان عالم بدي هست در كل.....با كوچكترين حرف و ري اكشن به هم ميريزيم دست خودمونم نيست🙁🙁🙁اين حا ...

درسته ولی بعضیا هم با اسم این بیماری هرکاری بخواند میکنند.در حالیکه به این شدت هم ممکنه نباشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
درسته ولی بعضیا هم با اسم این بیماری هرکاری بخواند میکنند.در حالیکه به این شدت هم ممکنه نباشه.

مثلا چ کاری

تازه عروسی کرده بودم دیدم رفته ختم پدر دوستش اومد انگار تا یه هفته من تو اون خونه نبودم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
مثلا چ کاری

مثلا در برابر یه عملی عکس العملی صدبرابر بزرگتر نشون میده.درحالیکه میتونه خودشو کنترل کنه.

با مصرف دارو آرومترند.به خصوص اگر شوک هم بگیرند.ولی....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
تازه عروسی کرده بودم دیدم رفته ختم پدر دوستش اومد انگار تا یه هفته من تو اون خونه نبودم

رفتید پیش روانپزشک؟

زود هم گریه میکنن 😐😐😐اره؟

بستگی داره سر چی باشه.بیشتر سریع عصبانی میشند.