2777
2789
عنوان

حفظ قرآن

1403 بازدید | 65 پست

سلام

خیلی دوس دارم از وقتم به نحو احسن استفاده کنم.فعلا نه مشغول کاری هستم و نه درس میخونم .فقط خانه دارم و نی نی هم ندارم.

به نظرتون چطور میشه در کمترین زمان قرآنو حفظ کرد بدون کلاس رفتن.چند تا هم اپلیکیشن از بازار دانلود کردم شامل صوت و ترجمه و تفسیره.

اگه کمکم کنید ممنون میشم😘

یه طرح تلفنی هیت سرچ کن تو گوگل. اسمش یادم نیست

ولی هرروز باید یه صفحه حفظ کنی یه نفر هر روز زنگ میزنه ازت میپرسه

دوره میکنن. خوبه. ولی برای یکی دو جزء. برای بیشترش باید بری کلاس 

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بسیار کار خوبی میکنی آفرین انقد آرامش می گیری.منم دعا کن.😘

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

هر روز ی صفحه یا نیم صفحه رو حفظ کن.‌روز بعدش علاوه بر حفظ جدید، قبلی هارو هم‌مرور کن...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

آفرییین چه خوبه👏👏👏

من نصف بقره رو حفظ کردم خاک بر سرم انقدر دم دمی ام و حی از این شاخه به اون شاخه میپرم ادامه که ندادم هیچ انقدر تکرار و تمرین نکردم یادم رفت 

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته
مگه میشه روزی یه صفحه حفظ کرد با اینهمه دغدغه فکری نهایت یه ایه حفظ کنم

یه آیه که خیلی کمه

من پسرم پیش دبستانیه روزی سه چهار ایه حفظ میکنن خخخخخ

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........