2777
2789
عنوان

حفظ قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه ها دغدغه ندارن

شما هم اگه هدفت حفظه بالاخره باید وقت بذاری انرژی بذاری فکرتو بذاری

شما میگی در کم ترین زمان، ولی میخوای روزی یه آیه حفظ کنی؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خدا نکنه عزیزم گل به سرت.

بی ارادم دیگه 

ولی امیدوارم شما عزمتو جزم کنی و تا آخر ادامه بدی

خوش به سعادتت که میخوای شروع کنی

اگه چندتا رفیقم همراهیت کنن بیشتر کیف میده 

زیبایی ناپایدار و فضیلت جاودانه است . گوته

سلام به نظر من سه روزی یه صفحه خوبه همینجوری که داری کارای خونه رو انجام میدی برای خودت تکرار کن چون خانوما زیاد وقت ندارن که بشینن بخونن،هر سوره ای که میخوای حفظ کنی با قاری گوش کن خیلی خوبه تو ذهن میمونه

کمترین زمان از نظر من یک ساله😁

یک ساله که دوره های فشرده هستن عزیزم. یک سال خیلیییی زمان کمیه برای حفظ قرآن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
بی ارادم دیگه  ولی امیدوارم شما عزمتو جزم کنی و تا آخر ادامه بدی خوش به سعادتت که میخوای شروع ...

چرا خوش ب سعادتم من که هنوز شروع نکردم مثل شما.

گلم اینهمه به خودت برچسب بی ارادگی رو نچسبون شکست اول پیروزیه از وقتت استفاده کن .فقط دست به هر کاری که زدی تمرین تمرین تمرین یادت نره