2777
2789
عنوان

یه آدم چاق میبینین چی فکر میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2274 بازدید | 149 پست
امنم پونزده کیلو اضافه وزن. دارم رفتم پالتو خریدم آخرین سایز بهم خورد به زور همون شب اول آسترش جر خو ...

خیلیهاشون درد دارن و اصلا هم خوشحال نیستن

ولی وقتی لاغر نمیشه چکار کنه

تا مجرد بودم که مدرسه و کلاس و کار خونه بود و اجازه باشگاه رفتن نداشتم

از وقتی شوهر کردم همش سرکار بودم و دانشگاه میرفتم شب مث جنازه برمیگشتم 

و مریض بودم 

نمیگم خودم اصلا مقصر نیستم منم مقصرم ولی نه همش من خودم بیشتر از همه ناراحتم 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

اما با شناختی که از خودم دارم اگر کسی حرف ناراحت کننده ای در این زمینه بهم بزنه حتما متوجه اشتباهش میکنمش. هر چند محترمانه اما بهش میگم که آزارم داده

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیهاشون درد دارن و اصلا هم خوشحال نیستن ولی وقتی لاغر نمیشه چکار کنه تا مجرد بودم که مدرسه و کلا ...

میودونم گفتم که خودم چاقم 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
اما با شناختی که از خودم دارم اگر کسی حرف ناراحت کننده ای در این زمینه بهم بزنه حتما متوجه اشتباهش م ...

چه خوب که میتونی جواب بدی 

من میریزم تو خودم

من غذام زیاد نیست آت و آشغال میخورم ولی مفید نه  بعدم تحرکم کم بوده  مشکل هورمونی هم داش ...

عزیزم معلومه خانم مهربونی ودلنشینی هستی ادم های چاق دوست داشتنی وبانمک میشن دور از جونت مامان منم چاق بود خیلی تلاش میکرد ولی لاغر نمیشد همیشه هم همه بهش تیکه می انداختن اونوقتا من بچه بودم ولی الان یادم میافته قلبم اتیش میگیره چرا من چیزی به اون کثافتا نمیگفتم 

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

من قبل بارداری حدود نود بودم ، چند ماهم رژیم داشتم وزنم نمیومد پایین  من کلی مشکل هورمونی داشت ...

واااااای خداروهزار مرتبه شکر که لطف خدا شامل حالت شد. 

پس این فکرا رو بریز دور. فکر فرشته ای باش که خدا گزاشته تو دلت. ناراحتیت سرش تاثیر میزاره. شاد باش و محل کسی نده. بسپارشون دست خدا. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
انشاالله بعد زایمانت یک رژیم حسابی بگیری البته اگر خودت تمایل داری جسارت نشه یک وقت بهتون

قبلش رزیم گرفته بودم زیاد کاهش وزن نداشتم 

گفت باید یه سری دارو مصرف کنی که دیگه حامله شدم و نخوردم

چه خوب که میتونی جواب بدی  من میریزم تو خودم

قرار نیس ما هم حرف بدی بزنیم در جواب. فقط متوجه اشتباهش بشه.

مثلا میگم شما فکر میکنی من خودم نمی دونستم و الان آگاه شدم؟

مرسی از دلسوزیت ولی هیچ وقت دیگه همچین حرفی رو به کسی نزنید. 

منم تپل مپلم اما اصلا شکم ندارم و در عوض رون و پایین تنه م پره ولی هیچوقت هیچ حرف ازار دهنده ای نش ...

ایشالا همیشه شاد و پر انرژی باشی 

من تیروئیدم مشکل داشت ، مشکل هورمونی داشتم کلی قرص میخوردم از بچگی هم چاق بودم  قدم بلند نیست ...

عزیززززم ب خاطر بیشعوری یکی دیگ خودتو ناراحت نکن اگ با هر تیکه انداختن یه نفر بخوای اینطوری حرص بخوری ک نمیتونی زندگی کنی همه  ک مثل هم نیستن خیلیا هم باشعور هستن روی نکات مثبت خودت زوم کن اینطوری اعتماد ب نفستو از دست نمیدی  اضافه وزنتو برای خودت غول نکن ب روی خودت نیار حرف مفتی ک زدنو پرو باش کم نیار جلوشون  وظیفش بوده کارتو انجام بده

انشالله بعد زایمان اونی ک دلت میخواد میشی

❤  

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

الان اصلا به این چیزا فکر نکن تا نی نیت به دنیا بیاد. بعدش فقط و فقط به خاطر سلامتی خودت و نه به خاطر حرف کسی برا لاغر شدن آروووووم و یاواش اقدام کن😊