2777
2789
عنوان

یه آدم چاق میبینین چی فکر میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2274 بازدید | 149 پست

یا بهداشت کلاس گذاشته بود داشت در مورد وزن و این چیزمیزا میگفت

پای تخته داشت دسته بندی میکرد برای دسته لاغر و چاق و اینا 

من طبق فرمول میشدم توی دسته چاق

چندتاشون برگشتن میگن این سپیده کیه چاقه

وای چقد چاقی 

چاقم که چاقم 

تو نونمو دادی؟

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیروئیدم مشکل داشت ، مشکل هورمونی داشتم کلی قرص میخوردم از بچگی هم چاق بودم 

قدم بلند نیست ولی دور مچمو ایناهم زیاده 

اینطوری نیست همش چربی باشه

یا بهداشت کلاس گذاشته بود داشت در مورد وزن و این چیزمیزا میگفت پای تخته داشت دسته بندی میکرد برای د ...

چ بی فرهنگ

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
نه اصلا حالت شوخی نداشت بعدم منی که با درد و مشکل و ناراحتی رفتم با کسی که اول باره میبنمش چه شوخی ...

خوشمزگی کرده درد و ناراحتی تو کم بشه

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
یا بهداشت کلاس گذاشته بود داشت در مورد وزن و این چیزمیزا میگفت پای تخته داشت دسته بندی میکرد برای د ...

عزیزم یه سوالی دارم ازت . فقط توروخدا برداشت بدنکن. برام مهمه. چون خودمم تقریبا پهلو و شکم دارم 

میخواستم بدونم وزن قبل از بارداریت چند بود ؟اگر  چاق بودی میخوام  ببینم راحت باردار شدی ؟ چون همش خانواده شوهرم بهم تیکه میندازن میگن تو تاوقتی پهلو داری حامله نمیشی 😢  اخه چه ربطی داره. یعنی همه زن ها شکمشون صاف و تخته که باردار میشن؟ منم ترسیدم سریع رفتم دکتر ، گفت تو فولی خوب داری برو راحت اقدام. 😢پس چرا چهارماهه باردار نشدم. نکنه بخاطر همینه؟ میخوام بدونم شما هم شکم داشتی که باردار شدی ؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
خوشمزگی کرده درد و ناراحتی تو کم بشه

اگر نارحتی من براش مهم بود یه تکون به خودش میداد معاینه کنه یا صدا قلب رو گوش کنه 

گفت برو متخصص بده سونو بنویسه برات

منم چاقم.هم عروسمم چاقه البته اون خیلی خیلی چاق و هیکلی.اون روز وسط مهمونی مادرشوهرم بهش گفته این چیه انقد چاق شدی رژیم بگیر.اونم به خواهرشوهرم گفته چراجلو جمع این حرفو زده ضایع شدم

شوهرمم به من گفت حواست باشه به توام نگه.گفتم چاقی یالاغری من به مادرت ربطی نداره.خواستم برم باشگاه ولی حالا  که مادرت دستور میده نمیرم

خوشش میا بگه وااااای چقد عروسات خوبن وتک.روز اول کور نبوده که دیده چاقیم

خیلی روچاقی حساسه مادرشوهر جالب اینجاس پسراشم زن چاق دوس دارن

عزیزم یه سوالی دارم ازت . فقط توروخدا برداشت بدنکن. برام مهمه. چون خودمم تقریبا پهلو و شکم دارم  ...

من قبل بارداری حدود نود بودم ، چند ماهم رژیم داشتم وزنم نمیومد پایین 

من کلی مشکل هورمونی داشتم و خیلی وقته توی اقدام بودم و کلی دارو میخوردم 

الانم که باردار شدم اتفاقیبوده و لطف خدا

وگرنه دیگه داشتم ناامید میشدم