2777
2789
عنوان

یه آدم چاق میبینین چی فکر میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2274 بازدید | 149 پست
اگر نارحتی من براش مهم بود یه تکون به خودش میداد معاینه کنه یا صدا قلب رو گوش کنه  گفت برو متخ ...

پس مطمئن باش باهمه رفتارش همینه

دیگه اونجا نرو مامانی

یکی پیدامیشه میزنه تو دهنش پرتش میکنن بیرون

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار

میگم خوش به حالش دغدغه رژیم نداره حتما شوهرش بهش گیر نمیده ما که لاغریم خودمونم میکشیم یک وقت چاق نشیم تازه همسرم همش در حال تذکر دادن به خدا چاق نیستم فقط خیلی کم کوچولوها شکم دارم خخخخ

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینای که گفتی به پست شما میخورن 

آدم های تهی هستن 

که هیچ ارزشی ندارن حتی واسه خودشون چون کمبود دارن

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

اولین کسی که از اضافه وزن من ناراحته و اذیت میشه خود منم 

اصلا لذت بخش نیست چاق بودن

حالا اونی که پولداره و همیش میره رستوران و به خودش میرسه و میخوره شاید لذت ببره 

ولی من هیچ وقت ذوقی نداشتم برای چاقی

تا بچه بودم مورد تمسخر مامانو خواهر برادرو فامیل بودم

الان هم غریبه ها اضافه شدن

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

یه شماره ای چیزی باید داشته باشه از 118بگیر زنگ بزن ازشون شکایت کن غلط کرده باید همون موقع صدای جنین گوش میداد بشور بذارش کنار عوضی پاپتی 

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

یه شماره ای چیزی باید داشته باشه از 118بگیر زنگ بزن ازشون شکایت کن غلط کرده باید همون موقع صدای جنین ...

انقد حالم بد بود و داغون بودم اون زنه هم حالمو گرفت داغون تر برگشتم 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 

منم چاق شدم خیلیا بهم میگن به خصوص بابای خودم همش میگه دختر تپل شدیا مواظب باش خدای زیادم نمیخورم وای نمیدونم جرا همش عرضم زیاد میشه😁

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین
یادم نمیاد از بچگی هیچ وقت لاغر بوده باشم  از بچگی تپل بودم و سنگین  

منم قدم ۱۶۳ و وزنم ۷۸.خیلی ناراحتم خودم‌هیکلمو دوس دارم ولی مسخرم میکنن.با اینکه پهلو و اینا ندارم و قشنگه هیکلم.اونروز دوماد شوهرم میگه ت چاقی😢😢

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

سپیدارجون واسه خودت ارزش بزار هرکی حرفی زد 

بزن توبرجکش دیگه تکرار نکنه

احساس شما که دستمال نیست هرکی بیاد نظرمزخرفش رو بگه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

امنم پونزده کیلو اضافه وزن. دارم رفتم پالتو خریدم آخرین سایز بهم خورد به زور همون شب اول آسترش جر خورد همیشه آدمای چاقو میبینم دلم میسوزه لباس از کجا گیر میارن و خودم چون پام درد میکنه در تعجبم چطوری درد ندارن و راحت راه میرن.البته توهین نباشه خودمم چاقم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
اولین کسی که از اضافه وزن من ناراحته و اذیت میشه خود منم  اصلا لذت بخش نیست چاق بودن حالا اون ...

انشاالله بعد زایمانت یک رژیم حسابی بگیری البته اگر خودت تمایل داری جسارت نشه یک وقت بهتون

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

منم تپل مپلم

اما اصلا شکم ندارم و در عوض رون و پایین تنه م پره

ولی هیچوقت هیچ حرف ازار دهنده ای نشنیدم. چون خوش اخلاق و خوش برخوردم😜😜😜

نمیگم هر کی حرف میشنوه اخلاقش مشکل داره ها.... به هیچ وجه. میگم انقد شاد و سر حال باشین و انرژی مثبت تو فضا پخش کنین که کسی حتی فکر بدی به ذهنش رسید دلش نیاد بهتون بگه.

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
اولین کسی که از اضافه وزن من ناراحته و اذیت میشه خود منم  اصلا لذت بخش نیست چاق بودن حالا اون ...

عزیز دلم زندگیتو بکن چرا انقدر حرف دیگران برات مهمه به فکر نعمتی باش که خدا بهت داده انشاالله بعد زایمان هم برای سلامتی بیشتر خودت یه دکتر خوب برو به امید خدا به هرچی میخوای میرسی

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین
من غذام زیاد نیست آت و آشغال میخورم ولی مفید نه  بعدم تحرکم کم بوده  مشکل هورمونی هم داش ...

فعلا فکرتو درگیر نکن بعد زایمانت شیر میدی لاغر میشی و رژیم اصولی از دکتر بگیر الان به نینیت فکر کن و لذت بعدش که بغلش میکنی و لطفی که خدا بهت کرده  من بیست کیلو کم کردم بخاطر زایمان و شیردهی

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕