2777
2789
عنوان

گروه لاغری بزنیم

98 بازدید | 18 پست

هرکی میاد لینک بدم به هم انگیزه بدیم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاهبرداری اطلاع رسانی کنید

مراقب باشید : گروه کلاهبرداری بزرگی که بعنوان فروش قرص لاغری و ارسال از مشهد و کرج پول خیلی از مردم رو خوردن 

09962292353

09931172381

09962202353

علیزاده ، رحمتی و رها نوروزیان

@stail_nab  اینستاگرام

ah_alizadeh واتساپ

@barby_shu   کانال تلگرام

شماره حساب های مورد استفاده:

6104337914513799  راضیه نوروزیان

6104337481530846  صغری صنمی

6277601408934311  احمدرضا علیزاده

ارهلینک بده

کجا لینک بدم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
کدوم برنامه میزنی گلم

روبیکا خوبه؟

مثل چی فقط گرسمه امحالم از خودم بهم میخوره

شمارتو بده عزیزم

لطفا لینک بزارید اینجا ک من هم عضو شم

شمارتو بده عزیزم