2777
2789
عنوان

دارم از استرس میمیرم 😭

150 بازدید | 20 پست

دوهفتس سمت راست صورتم یجوریه از راه بینی تا پیشونیم درد می‌کنه یکسره پیشانی درد و سردرد دارم ، لثه ام متورم شده ، کناره های چشم حس میکنم یچیزی هست برا معاینه چشمم هم رفتم گفتن هیچی نیست ، آبریزش بینی ام دارم گلو درد هم خیلی کم ، جدیدا دو سه روزه که حالت تهوع هم اضافه شده ولی استفراغ نکردم تا حالا ، تو گوگل زدم آوورد هم علائم سینوزیت هم تومور مغزی 😔😔دارم از استرس میمیرم کسی تا حالا مثل من بوده؟؟ راهنماییم کنید که من دق کردم همش فکر و خیال میکنم

پاشو برو دکتر عفونته

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سینوسات خیلییی پر شده

بخور کن مدام

بینیتو خالی کن

دمنوش اینا بخور

بهتر میشی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

گوگل که همه چیز رو میگه سرطان خدا نکنه عزیز دلم سرما زده چیز خاصی نیست عفونت دندون یا لثه نداری یه بسته قرص چرک خشک کن به داروخانه بگو بده میخوری خوب میشی انشاالله نزار زیاد سرما بزنه به صورتت خودتو با شال و کلاه بپوشون میری میرون از علایم سینوزیت

گوگل که همه چیز رو میگه سرطان خدا نکنه عزیز دلم سرما زده چیز خاصی نیست عفونت دندون یا لثه نداری یه ب ...

قرص چرک خشک کن خوردم خوب نشد ، بخدا دق کردم اصلا خلق خوم عوض شده هرکی بهم حرف میزنم میپرم بهش از بس که فکر و خیال میکنم و فشار رومه😔😭

تجربه داشتید تاحالا؟؟

اره وقتی سینوسا خیلی پر میشه تیرمیکشه از اونور ب سقف دهان فشار میاره و سقف دهان متورم میشه

البته حتما دکتر برو شاید نیاز ب داروهای دیگه داشته باشی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
عفونت چی دقیقا

گوش یا دندان

نوه داییم نصف صورتش متورم شدو قرمز

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

قرص چرک خشک کن خوردم خوب نشد ، بخدا دق کردم اصلا خلق خوم عوض شده هرکی بهم حرف میزنم میپرم بهش از بس ...

سینوسا اینجوری خالی نمیشه 

با همون بخور و دوش آب داغ و دمنوش و بذاری اب دماغت بیاد بره بهتره

بله خواهر من اینطور بود صورتسم متورم شده بودانکار چاق بشه اونطور،،سینوزیت.گلو دردم که دارید،سینوزیت،ول کن اینترنت،یه بار بزن سر درد دارم ببین چی مینویسه،فقط می‌خوان امیدها رو قطع کنم که آدم پژمرده باسه،من ب دلیل اتفاقی بیماری های مختلف مبگرفتم،تمام زده بود فلان و فلان..یک نفس عمیق بکش،شما هم مثل باقی آدما زنده خواهید بود مثل بقیه عید،خاطر خودت رو مکدر نکن،میری بنظرم چرک خشک کن آمپول و قرص میدن،رطوبت مغز دیگ،مثل سرماخوردگی شدیده،پشت ب آفتاب که مستقیم میزنه بشین خیلی موثره.روبه آفتاب نشینیا بیماری میاره