2777
2789

همه تصورشون اینه که تک بچه ها لوسن....سازگار نیستن...شاید یک تعدادشون اینجوری باشن...

اما من واقعا نبودم و نیستم....

اتفاثا وقتی ازدواج کردم ، سلیقه همسزم رو تو همه چیز...تو همه جیز رعایت کردم...با جون و دل....

یا تا روز جدایی حتی یک بار با خونواده اش بحث نکردم...

اتفاقا ماهایی که تنهاییم خیلی قدر دان همسر و دوستامون هستیم....بودنشون برامون ارزشمنده....

اما حیف که خیلی وقتا ادما از تنهایی ما سو استفاده میکنن

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
یه دخمل خانوم تک فرزند تنها تر از منم هست باباش رحمت خدا رفته وقتی بچه بود اینو از مامانش گرفتن ماما ...

خدا کمکش کنه بتونه زندگی خوبی داشته باشه و شاد باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرار نیست دیگه واسه پسرم خواهر برادر بیارم با تاپیکت ناراحت شدم. ولی من واقعا نمیتونم دیگه باردار ...

نه دیگه نابود نشو تک فرزندی هم مزیت هایی داره تازه قرار نیس همه مثل هم باشن که 

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
همه تصورشون اینه که تک بچه ها لوسن....سازگار نیستن...شاید یک تعدادشون اینجوری باشن... اما من واقعا ...

قربون کلامت...همه به مادرشوهرم میگن خدا بهتون صبر بده فلانی تک فرژنده لوسه...چجوری تحمل میکنین درحالی که همه چی برعکسه..

[QUOTE=51446544]آره [فک میکردم اگه پسر بودم تحمل بار مشکلات برام کمتر میشد حداقل مجبور نبودم به خاطر اینو اون ازدواج کنم ولی انگار زیادم خوب نیس نه؟؟؟

ن اصلا شاید متاهل بودم خیلی بهتر بود 

داداش ازدواج کن خب

رفتی خاستگاری خبرم کن بیام برات خاهری کنم برا عروس خانوم خاهرشوهری 

والا من آرزوی تک فرزندی دارم نا شکری نکن

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه