2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تک بچه هستم....با مسر خاله ام که ۱۱ سال ازم بزرگتر بود ازدواح کردم...اما بعد ۶ سال با بی رحمانه ...

جان دلم... مثل خودم عاطفی هستی...

منم جدا شدم و هنوز ته قلبم طرفم رو دوست دارم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
هست خواهر و برادر بدشم خوبه 

نه لزوما اینطور نیست... شما چون نداری اینقدر در حسرتی... من خواهر دارم انگار که ندارم... دلم رو از هزار جاااااااااااا شکسته...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
جان دلم... مثل خودم عاطفی هستی... منم جدا شدم و هنوز ته قلبم طرفم رو دوست دارم...

همیشه وقتی پستهای تورو توی تاپیکها میخونم توی دلم میگم چقد شبیه هم هستیم....

هنوزم تنها زتدگی میکنی ؟

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
همیشه وقتی پستهای تورو توی تاپیکها میخونم توی دلم میگم چقد شبیه هم هستیم.... هنوزم تنها زتدگی میکنی ...

بله... گمونم یک بار دیگه هم همینو بهم گفته بودی... شما هم تنهایی؟ تنها زندگی میکنی؟ چند سالته؟

بله... گمونم یک بار دیگه هم همینو بهم گفته بودی... شما هم تنهایی؟ تنها زندگی میکنی؟ چند سالته؟

اره عزیزم گفته بودم..نه با مامانم زندگی میکنم...۲۷ سال..یک سال جدا شدم

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم