2777
2789

انقدر بدم میاد از کسایی که میگن ناشکری نکن منم دلم میخواست تک فرزند باشم یا میگن ابجی داداش میخوای چیکار بیچارت میکنن

تنها چیزی میتونم به اینایی که این حرفارو میزنن و همچنین اون کسی که میگه اونایی که تک فرزند اسماشونو اینجوری نوشتن اونجوری نوشتن انگار شکست خوردن

لطفا وقتی تو اون موقعیت قرار نداشتی و از چیزی خبر نداری حرف نزن 

دشمنی ام ندارم با کسی ک بعدا بیایین فوش بدین فقط دارم میگم مراقب اون دهن مبارکتون باشین

همه واسه خودشون تنهان خيليارو ميشناسم چندتا بچن ولي بازم خيلي غمگينن پس ب اين چيزا نيس

حداقل مطمعنی ی کسی و داری وقتی چیزیت شد میری پیشش هرچقدرم تنها باشی میدونی میتونی ب اونا پناه ببری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام این تک فرزندا اسم کاربریشون بار منفی داره شکست خورده بد شانس...خخخخ

خیلی خنده دار بود واقعا ترکیدم با این عقل...استغفرالله ببین وقتی تو موقعیت ماها نیستی لطفا برا خودت هرهرکرکر راه ننداز باشه هموطن