2777
2789
من تک دخترم متاسفانه مامانموازدست دادم یعنی علنابی کس شدم .یادمه وقتی تازه ازدواج کرده بوددخترای همس ...

عزیز دلممم 

همدردی منو با خودت پذیرا باش 

یه روز 3 تا بچه هات میان خونت و عین پروانه دورت میگردن و صدای خنده هاتون گوش آسمونو کر میکنه ایشالاااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همينجوريم دقيقا گاهي فكر ميكنم ديگه دارمً أز حد ميگذرونم و باعث اذيت اطرافيان ميشم، راستشو بگم د ...

اره.سخته واقعا.دوس ندارم فکر کنن لوسم!!بشدت بشددددت به مامانم وابستم..ولی خیلی دوس دارم ازاین خونه برم نمونم اینجا..همش حرص میخورم.فک کنم دارم افسرده میشم حتی

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
تا اینکه ازدواج کردم در ظاهر همه چی اکی بود....همه میگفتن اشکال نداره تک بود دادنش به فامیل دیگه از ...

منم تک بچه هستم....با مسر خاله ام که ۱۱ سال ازم بزرگتر بود ازدواح کردم...اما بعد ۶ سال با بی رحمانه ترین شرایط حدا شدم...

ولی هنوزم از ته قلبم دوسش دارم و دعا میکنم نسبت به اشتباهات و کم لطفی هاش اگاه شه و برگرده

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
اره.سخته واقعا.دوس ندارم فکر کنن لوسم!!بشدت بشددددت به مامانم وابستم..ولی خیلی دوس دارم ازاین خونه ب ...

چراااااا، بيا خصوصي ببينم چي شده انقدر ناراحته اين تك دختر ما

با این وضعیت بارداری دوستم؟

بله خودمم میدونم اشتباهه دارم به بچم ظلم میکنم ولی حیفه مادر نشم منکه به خاطر پدرو مادرم تحمل میکنم بچمم روش چون مطمعنم راه خلاصی نیس پس حداقل یه امید به زندگیم بدم یه دلخوشی

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
منم تک بچه هستم....با مسر خاله ام که ۱۱ سال ازم بزرگتر بود ازدواح کردم...اما بعد ۶ سال با بی رحمانه ...

عزیزم میدونم چی کشیدی جدا شدن به این راحتی هاهم نیس آدم باید خیلی قوی باشه تا از آرزو هاش دس بکشه از خاطره هاش دس بکشه حرف بشنوه و....باید خیلی قوی باشه خیلی

پدر و مادرم از خانواده های پر جمعیتن هرکدوم ۵تا خاهر برادر دارن...خاهر برادراونا ازیتشون میکردن اینا رو میدیدم میگفتم خدا چقد دوسم داره ولی الان...میبینم احتیاج بوده خاهر من احتیاج بوده...

یه دخمل خانوم تک فرزند تنها تر از منم هست باباش رحمت خدا رفته وقتی بچه بود اینو از مامانش گرفتن مامانشو از خونه بیرون کردن،این جوری شنیدما دقیق نمیدونم،خلاصه الان خیلی باهم جوریم خدا خیرش بده خاهرمو سنگ صبورم شده دعا کنین خدا مشکلاتشو باز کنه خیلی گرفتاره از منم گرفتارتر...