2777
2789
اره..اشکم دم مشکه..خیلی حسای بدی دارم.دوس دارم جدا شم خصوصا اینکه با تنها جنس مخالف زندگیمم اصلا خوب ...

منم همينجوريم دقيقا گاهي فكر ميكنم ديگه دارمً أز حد ميگذرونم و باعث اذيت اطرافيان ميشم، راستشو بگم دنبال ي شغلي هستم كه كار تيمي باشه، مثل مثلا اين مغازه هاي بزرگ لباسً، بابام نميزاره ولي خَيلي دوستً دارمً ي مدت تجربه بدست بيارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بیشتر از سنم سختی کشیدم و تنهایی هم بهش کمک کرد 

خب قرار نیست که شما هم یه دونه بچه بیارین که بهش ظلم بشه شما هر چقدر دوس داشتی بیار .الان هم فکر کن ما خواهراتیم اینقدر ناراحت نباش داداش😆

دنیای من پسرای گلم😍 و همسرم😘

من تک دخترم متاسفانه مامانموازدست دادم یعنی علنابی کس شدم .یادمه وقتی تازه ازدواج کرده بوددخترای همسایمون میومدن توحیاط وصدای خنده هاشون میمودخونه مامنم لب پنجره حسرت میخوردم همیشه خداوقتی چندتاخواهرباهم هستن من ناخوداگاه باحسرت نگاشون میکنم.دلوزدم به دریاسه تابچه اوردم یه پسردوتادختراصلاتوقع ندارم دراینده تنهایی منوپرکنن فقط امیدوارم خودشون هیچ وقت احساس تنهایی نکنن هیچ وقت.امیدوارم

باز آدم 4تا رفیق درست حسابی هم داشته باشه شاید بد نباشه که اونم ندارم 

منم دوستی ندارم...

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
وا از نظر شما اشتباه هست ولى خيلى از زوج ها ارزو دارن كه بچه دار بشن شما تا اخر عمر ميخواى تنها باشى ...

از اول بهش میگم بچه نمیخوام من انقد بچمو دوست دارم که نمیارمش تو این دنیای بی رحم