واقعا لعنت به تک فرزندی که انقدر پر رو و زبون دراز شدی با خاله ات بحث میکنی!!! ببخشید قصدم شو ...
ایییی یهو کپ کردم از جمله اولت😲😲
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا اینکه ازدواج کردم در ظاهر همه چی اکی بود....همه میگفتن اشکال نداره تک بود دادنش به فامیل دیگه از والدینش جدا نمیشه شانس آورد و ازاین حرفا ولی برعکس شد این فامیل چنان بلایی سرمون آورد که اگه دست غریبه بودیم حداقل طلاق میگرفتم ولی الان هر عذابی که تحمل میکنم صد بدترشو والدینم میکشن از خودم متنفرم که باعث آزار عزیزانم شدم....خیلی حس بدیه دیگه نگران ناراحتی خودم نیستم نگران غرور خودم نیستم فقط نگران پدر و مادرمم خیلی سخته میبینم هر روز به خاطر من آب میشن خیلی سخته...همش نگران تنهایی هاشونم ولی کاری از دستم بر نمیاد..همش آرزوم اینه اگه یکی غیر منو داشتن به اونم فک میکردن دیگه کمتر به مشکلات من فک میکردن
❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷