2777
2789
اين زودرنجي از همه چي بدتره يعني خدا نكنه يكي مخالفت كنه يا بگه بالا چشمت ابروه 

اره..اشکم دم مشکه..خیلی حسای بدی دارم.دوس دارم جدا شم خصوصا اینکه با تنها جنس مخالف زندگیمم اصلا خوب نیستم..دیگ نمیدونم باید چیکارکنم

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوبه كه من تنها نيستم خواهرم بهترين رفيقمه😍😍واقعا نبود من هيچ بودم با اينكه ازم كوچيكتره ولي واقعا بزرگترين پناهمه

🎀قطعا به آنچه فكر ميكني خواهد آمد پس به آنچه فكر ميكني بينديش🎀

واقعا عذابه خیلی هم عذابه بچه که بودم دوست داشتم همه توجه ها مال من بود ولی الان واقعا اذیت میشم دوستام اکثرا ازدواج کردن اونایی هم که مجردن راه دورن فقط با یکیشون خیلی رفت و آمد دارم ولی باز احساس تنهایی میکنم یه جاهایی واقعا نیاز داری یکی نصیحتت کنه حرف بزنه باهات😔😔😔😔😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

در آینده هم ن چون بچه دار شدن اشتباهه از نظر من  

وا از نظر شما اشتباه هست ولى خيلى از زوج ها ارزو دارن كه بچه دار بشن شما تا اخر عمر ميخواى تنها باشى و تنها زندگى كنى نهايتش با خانمت زندگى كنى  خانمت شايد بچه بخواد

در آینده هم ن چون بچه دار شدن اشتباهه از نظر من 

آره ولی تازمانی اشتباهه که زن و مرد عاشق همند وقتی یه طرفه است یا کلاهیچی بینشون نیس امکانه طلاقم نیس فقط بچه ست که سرشون روگرم میکنه

من همونیم که خودم میخوام نظره توهم نمیخوام

ما یه خواهرو برادریم که برادرم زود ازدواج کرد و از اول رابطش با من خوب نبود،منم مثل تک فرزند بزرگ شدم ولی خیلی راضیم همیشه با امکانات زیاد بزرگ شدم و همیشه خوشگذرونی کردم و باعث شده آدم شادی باشم.واسه همین خودمم یه دختر دارم و بچه نمیخوام دیگه...