2777
2789
عنوان

هوای اهواز بشدت یخ شده خیلی عجیبه ولی خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 68 پست
میخام ببینم ی کاری میکنید هوا گرم بشهوالا خدا رو شکررر کاش هوا سرد بشه از فروردین کولر روشنه تا آبان ...

اگه تاپیکمو کامل خونده باشی منم گفتم خوشحالم و خداروشکر ،ننالیدم که

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نزدیکه برداشت محصولاتشونهکلی ضرر میبینناسفند اونطرفا هوا بهاریالان این سامانه یهو وارد کشور شد ...

ان شاالله هیچ کس هیچ ضرری نبینه بحق بزرگی خودش یا الله

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
بله ولی الان اهوازم

بهرحال هرکجاش اومده الان سوزو سرماش اومده اینور ،خدارو هزاران بار شکر

ممنونم...به من که نمیگذره چون نگران بچه هامم وفقط به اونا میرسم...خیلی حیف شد...جمعه برمیگردیم کلا س ...

آره دیگه خودمم مامانم میفهمم ولی با همسرت ی تفریح دو نفره ا ی جایی ک مناسب بازی باشه برای بچه ها برید و خودتونم یکم خلوت کنید و لذت ببرید سفر با بچه ها واقعا پر چالشه مخصوصا ک همه چی هم میخان بردارن و بخرن😁

سرما خالی چه فایده امسال یه بارندگی درست نداشتیم زمینا خشک حتی یا علف هم نیست

بازم شکر 

برفی که باریده تابستون تبدیل به آب میشه

هرسال اسفند ی موج سرمای بدجور میادنمیدونستم خوزستانم برف میاد

خوزستان فقط بعضی شهرای شمال استانشون برف میاد

اهواز هیچ وقت برف نیومده و نمیاد متاسفانه 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...