2777
2789
خب چرا همونجا جواب ندادید

خودتون که ملاحظه فرمودین، ضمنا ایموجی تعجب هم درج کردین ..... آنچه عیان است چه حاجت به بیان ....

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای خیلی تلخه من دل دیدنشو ندارم شبی که ماه کامل شدو دیدم یه بار تا مدتها داغون بودم

اره خیلی اهنگ چاووشی بدتر از اون 

ببین مادر.... 💔

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

ما با این اهنگ که روی بچه های معدن بود واقعا داغون شدم ،

برای بی بدنه واقعا هم عین عین تیکه های بی بدن گفته 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

حالم خوب نیست ، شوهرم هم دیشب رفته مسافرت ، تنهام خونه ، این فیلمو ببینم که داغون میشم

عزیزم 

من خودم گریم گرفت🥺

از کرم درونم چهار بار دیدم 💔😂

عزیزم من خودم گریم گرفت🥺از کرم درونم چهار بار دیدم 💔😂

من خیلی زود داغون میشم ، 

مخصوصا چون واقعیته ، 

برای همین بچه که بهش تجاوز شد و کشته شد دو سه جلسه تراپی رفتم تا اوکی شدم 

من خیلی زود داغون میشم ، مخصوصا چون واقعیته ، برای همین بچه که بهش تجاوز شد و کشته شد دو سه جلسه ترا ...

وای جدی؟ 😐

اینو ببینی که بدتر میشی تازه واقعیت هم داره 💔

اصن نبین 

برو شه سوار رو نگا کن جدیده

ممنون گلم ، حتما امشب میبینم میخوام تا شوهری میاد ، منم فقط فیلم ببینم

ببین حال کن 

خوش بگذره✨

فیلم سوئینی تاد. وحشتناک غم انگیزه

ادوارد دست قیچی. خیلیییی گریه کردم بخاطرش

فیلم ترول. نروژیه تخیلیه

پنجره مخفی. خیلییی جالب بود برام

ترمینال. رستگاری از شائوشنگ

مسیر سبز. وحشتنااااکه بس که غمگینه

(اینا همش خارجی بودن)

حوض نقاشی. زیر درخت گردو. غمگینننن

برادرم خسرو. 

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03