مامانم ۱۰ روز بیشتر مریض شدهه سرفه های شدید خشک داره. پروسپان مونته لوکاست همش میخوره دکترم رفته فایده نداشته الانم یه هفته است بخاطر سرماخوردگیش زونا ام گرفته
کسی اگه دارو یا چیز خوبی میشناسه ممنون میشم معرفی کنه🥲
وقتی رفتم دکتر دارو میزدم بهش تا همون یه هفته خوب شدم دکتر گفت خوبه ب صورتت نزده ولی بازم احتمال داد گفت شاید. ده روز دیگه هم دوباره در بیاری خداروشکر همون یکبار بود تموم شد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آدم وقتی عزیزش بیماری سخت می گیره تازه می فهمه چقدر آدما براش مهمن .من اینجام وقتی می شنوم عمیقا غصه می خورم و برای مادر شما و همه ی بیماران آرزوی سلامتی می کنم .
برای سرفه ماسک نازک فقط جلوی دهان استفاده کنند. بینی آزاد باشه. رطوبت رو نگه می داره گلو کمتر تحریک میشه. کمتر صحبت کنند. روزی دو تا سه بار بخور استفاده کنند.
آدم وقتی عزیزش بیماری سخت می گیره تازه می فهمه چقدر آدما براش مهمن .من اینجام وقتی می شنوم عمیقا غصه ...
ممنون عزیزم انشالله همیشه سلامت باشید
واقعا آرزو میکنم هیچ کس دچار مریضی نشه بخصوص مادرش من خودمم مریض شدهه بودم ولی بیشترین ناراحتیم مادرمه انقدر داره اذیت میشه هرچی دارو ام که به خودم اثر کرده بود دادم بهش فایده زیادی نداشته الان همش استرسشو دارم