2777
2789
عنوان

برای زونا و سرفه های شدید کرونا کسی میدونه چی خوبه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز، مدتی قبل سرماخوردم و تب و لرز و بدن دردو خلط و سرفه و .. داشتم یکم دارو استفاده کردم ولی سرفه تا چند هفته بعدشم بود، از عطاری گیاه زوفا، پنیرک و گل ختمی گرفتم و دمنوش درست کردم و چند بار خوردم دیگه سرفه نمیکنم، از هر کدوم یک قاشق بریز توی آب جوش و ۱۰ دقیقه صبر کن و بعد میل کنید

زوناهمان ابله مرغون هست دوستانتو سن بالااسمش زوناهستمادرم ی ماه پیش گرفت

واگیر داره عزیزم؟یعنی من بابام دوهفته ای میشه زونا گرفته میخوام برم بهشون سربزنم ممکنه ازش بگیرم؟من تو بچگی ابله مرغون نگرفتم 

واگیر داره عزیزم؟یعنی من بابام دوهفته ای میشه زونا گرفته میخوام برم بهشون سربزنم ممکنه ازش بگیرم؟من ...

ارره... دستکش و ماسک میزدم من اگربترکه روت میگیری حتی نفس تو نفس نشو

💜ولی من دلم میخواد 🎵🎵🎵سیجل... هلیوم🎵🎵💜

واگیر داره عزیزم؟یعنی من بابام دوهفته ای میشه زونا گرفته میخوام برم بهشون سربزنم ممکنه ازش بگیرم؟من ...

یچیزجالب 

من شنیدم امکان دوبارکرفتن برعکس تصورهممون هست 

شماک دیکهاصن نگرفتی

💜ولی من دلم میخواد 🎵🎵🎵سیجل... هلیوم🎵🎵💜

ممنون عزیزم انشالله همیشه سلامت باشید واقعا آرزو میکنم هیچ کس دچار مریضی نشه بخصوص مادرش من خودمم مر ...

خیلی سخته .هم برای بیمار هم اطرافیان .هیج چیز بدتر از تماشا کردن درد کشیدن ی نفر نیست .خدا بهشون سلامتی بده و برای هم حفظتون کنه 

تا چند وقت واگیر داره؟اخه میترسم ناراحت شه😟

نه اینطوری نیست. تا با ترشحات دونه زونا و خود دونه در تماس نباشین مبتلا به احتمال زیاد نمیشید تو نت هم اینطوری نوشته

نه اینطوری نیست. تا با ترشحات دونه زونا و خود دونه در تماس نباشین مبتلا به احتمال زیاد نمیشید تو نت ...

البته این فکر کنم برای شمایی که تاحالا نگرفتین درست نباشه