2777
2789
عنوان

برای زونا و سرفه های شدید کرونا کسی میدونه چی خوبه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 59 پست
زونا همون ابله مرغان بزرگسالی هست، وقتی سیستم ایمنی ضعیف میشه یا فشار عصبی زیاده پیش میاد سرما هم خو ...

همین الان اومده از دکتر ولی چیز خاصی نداده بهش 

رفته اما فایده ندارهه برای زونا ام پاماد قرص داره میزنه ولی خیلی درد و سوزش دارهه😢

منم او زمان مدرسه م زونا گرفتم با دارو یه هفته زمان برد دکتر یه پودر قرمز ی نوشت زذم  زونا هم بخاطر استرس زیاد برای شربت سرفه کتوتیفن عالیه اخر شبا یه قاشق بخوره خوب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته اما فایده ندارهه برای زونا ام پاماد قرص داره میزنه ولی خیلی درد و سوزش دارهه😢

فقط دمنوش انجیر و عناب 

کتله آب رو آتیش میمونه برا سرفه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
سلام گلم زونا همون ابله مرغون هست.... دونه هم زده؟ مطکعنی؟ اکراره بت بگم

بله از شنبه دونه پاچیده. قرص و پاماد آسیکلور هم دو سه روزهه شروه کرده

دکتر هم گفته زوناست

همین الان اومده از دکتر ولی چیز خاصی نداده بهش

یه دارویی هست آبکی رنگش زرده اونو باید مرتب بزنه روی آبله ها. چند تا قرص و آمپول هم برای تقویت سیستم ایمنی باید بده. برای آبله باید متخصص پوست بره

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

بله از شنبه دونه پاچیده. قرص و پاماد آسیکلور هم دو سه روزهه شروه کردهدکتر هم گفته زوناست

من ده تا حالت جوش بود روی دنده م در اومده بود بحدی درد میکرد حس میردم دنده م شکسته ولی دکتر گفت زوناس بخاطر استرس بعد از چند سال جاش رفت

بله از شنبه دونه پاچیده. قرص و پاماد آسیکلور هم دو سه روزهه شروه کردهدکتر هم گفته زوناست

آسیکلوویر قرصش بخوره وپماد موپیروسین ده تابخر و بادستکش روزی سه بار جوری باگوش پاک کن بزن بدنش ک بشدت چرب بشه

خیلی خطرناکه جدی بگیریدش خییییییلی جدی

میوه کم کم  بخوره امازیاد چیزای خنک بدید بخوره جوجه خرو مثلا

خاکشیر... 

میوه های قرمز ـ. خیییییلی بهش برسید. من مادرمو پنج روزه خوب کردم بس رسیدم بهش.. امامتاسفانه بعدخوب شدن هم خارش دارن ک باید آ د زد. پماد موپیروسین بخر تاقروکش کنه زود

💜ولی من دلم میخواد 🎵🎵🎵سیجل... هلیوم🎵🎵💜

یه دارویی هست آبکی رنگش زرده اونو باید مرتب بزنه روی آبله ها. چند تا قرص و آمپول هم برای تقویت سیستم ...

امروز رفت متخصص عفونی ولی دکترش زیاد جالب نبود بیشتر کاسب بود