من سه ماهه عقد کردم الان ی مدتی هست ک بعضی وقتا میرم خونه نامزدم باهاشون اصلا راحت نیستم واسه همین وقتی میرم میرم تو اتاق پیش خواهر شوهرام من ی جاری دارم بعد احساس میکنم هر وقت اون میاد همه باهاش حرف میزنن ولی من حتی رفتم هر چی سلام کردم کسی جواب نداد رفتارم خوبه با کسیم کار ندارم جوری ک نامزدم گف مادرم میگه فلانی خیلی ساکت و کم حرفه من زیادم ساکت و کم حرف نیستم اونجا اینجورم چون رفتارشون با جاریمو میبینم حسم بد میشه الان البته کلا خانوادشون خشکن اینجور نیستن ک خیلی تحویل بگیرن حداقل چند مدت ک من رفتم اینجور بودن الان باید چجور رفتار کنم میدونم کارم اشتباهه ک میرم پیش خواهر شوهرام ولی خب بشینم پیششون کسی اصلا ن حرف میزنه ن چیزی نمیدونم مشکل منم یا اونا مشکل دارن در صورتی ک من اصلا حرف بدی نمیزنم و اصلا نمیپرم به کسی نمیدونم واقعا مشکل کجاست از طرفی من انتظار دارم ک چون من تازه عروسشونم رفتارشون بهتر از این باشه
⚖️ رسالتم روشنکردن راه حق است، حتی اگر تاریکی مقاومت کند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.