2777
2789
عنوان

اولین تولد همسرم لطفا ایده بدین

170 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من تازه چند ماهه اومدم خونه خودم تولد همسرم ۲هفته دیگست

می‌خوام خانواده خودم و خانواده خودش رو دعوت کنم 

کلا ۱۲ نفر 

کیک هم سفارش دادم 

برای تنقلات 

و شام 

به نظرتون الویه و از این ساندویچ مخلوط کالباس خوبه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الویه چیه ۲ مدل غذا برنجی درست کن چون خانواده دعوت کردی دوستاش ک نیستن فست فودی بدی

شاغلم عزیزم 

باید از بیرون بگیرم 

چون این روزای آخر سالم تا ۶ عصر سر کارم 

شاغلم عزیزم باید از بیرون بگیرم چون این روزای آخر سالم تا ۶ عصر سر کارم

اگه تنقلات و شیرینی و میوه زیاده شام ی مقدار سبک باشه همون پیتزا و ساندویچ خوبه بنظرم

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

منو‌ شامت مناسب نیست بنظرم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الویه بیشتر برای جمع دوستانه و عصرونه مناسبه

از شب قبل قورمه سبزی بار بزار تا صب جا میفته  سالاد و ژله هم شب قبل آماده کن 

فرداش فقط یه برنج بزار اگه پلوپز داری که تو پلوپز خیلی راحت آماده میشه

منم سال اول دقیقا شرایط شما رو داشتم و مثل شما ۲۰ روز بود عروس بودم 

ماهم ۱۱ نفر بودیم و شاغلم بودم 

کیک 

میوه 

تنقلات 

سوپ خامه ای 

سالاد الویه 

اینا رو تهیه کردم. سوپ و سالاد رو خودم درست کرده بودم ولی خیییییییلی خوش گذشت درضمن خوردنی زیاد بود اصلا بد نشد . 

خوش بگذره عروس خانوم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .