2777
2789

این متن راجع به مادران سوگوار هست که تو جنینی و ماه های بالا فرشته شونو از دست دادن. 

مادرایی که همه بهشون میگن ناراحت نباش خوب که تو جوانی از دست ندادی

مادرانی که همه میگن چیزی نشده اینقد ناراحتی

مادرانی که شیر سینه شون خشک شد

مادرانی که نباید گریه کنن جلو بقیه نباید سوگوار باشن

مادرانی که تو سوگشون جشن میگیرن

حتی انتظار دارن اون مادر خوشحال باشه و شرکت کنه

مادرانی که وقتی جونشون به لب رسیده بهشون میگن برو مسافرت برو بیرون شاد باش 

مادرانی که بهشون میگن کم اشک بریز ما رو هم ناراحت کردی

مادرانی که همه ازشون دور میشن حتی همسراشون چون اذیت میشن و حالشون بد میشه

مادرانی که مجبور میشن یه حصار دور خودشون بکشن و تو تنهایی هاشون سوگواری کنن که حداقل از نگاه های سنگین دیگران و سرزنش ها و قضاوت ها دور بمونن... 

عزیزم 🥺🥺🥺🥺

خیلی سخته

خدا بهت صبر بده 💔💔💔

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره موافقم .

هرچند اگ‌بچه رپح نباشه مشکلی نیست .

ولی باسد تغییرات هورمونی و حسی مادر و درک کنن

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

خیلی بدم میاد تا یه چیزی میشه دیگران سعی میکنن با یادآوری یه مشکل بزرگتر مشکل تو رو کوچیک نشون بدن

این رسم دلداری نیست واقعا

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

منم بچه ام پنج هفته بود سقط شد چیا نکشیدم سونوگرافی داخلی و .......هنوز به فکرشم

هی عزیزم. واقعا درد بدیه. سونو داخلی که خوبه.من دستشونو تا ته میکردن داخل که دهانه رحممو باز کنن.من 6 ماهم بود. زایمان کردم 

خیلی بدم میاد تا یه چیزی میشه دیگران سعی میکنن با یادآوری یه مشکل بزرگتر مشکل تو رو کوچیک نشون بدنای ...

خیلی بده خیلی. باور کن همینا خودشون اصلا تحمل همچین مشکلی ندارن. بادر کن حتی نمیتونن تصور کنن برا خودشون پیش بیاد. فقط حرفه

سلام عزیزم 

من فرزندم رو تو ماه ۶ بارداری با سزارین اوژانسی و یک روز NICU از دست دادم. 

من اون روز دلم میخواست بمیرم ...

فقط به خاطر خانوادم که به من وابسته هستند زندگی می‌کنم. 

به خاطر خوشحالی روح فرزندم، می‌رم پیاده‌وری، آهنگ شاد با هندزفری گوش می‌دم. 

دو تا کلاس اسم نوشته‌ام، زبان هم در کنارش می‌خونم 

یه هدف دیگه رو هم کنارش دارم جسته گریخته پیش می‌برم.

من تجارب بقیه رو که خوندم و فیلمایی که تو یوتیوب دیده‌ام، فهمیدم که خدا نمیخواسته ما تو اون زمان بچه‌دار شیم. 

درسته، میگی خب چرا پس گذاشت ما حامله شیم؟ 

چون اگه حامله نمی‌شدیم تو مسیر دیگه‌ای می‌رفتیم، ivf و ...

حتی افرادی بودند که سراغ ivf رفتند، نشد، اما طبیعی بچه‌دار شدند. چون اون موقع زمانش نبوده.

عزیزم من حال تو رو کامل درک می‌کنم و نه تنها برای خودم، بلکه برای مادران فرشته‌های دیگه هم اشک ریخته‌ام هر روز

و از ته دل دعا کرده‌ام که همه بچه‌ها سالم به دنیا بیاند و سایه پدر مادر همیشه سرشون باشه. 

چون دعا هم باید به صورت مثبت باشه.

@قلبم_او  

من هم قلبم اوست

@قلبم_او  

من هم تنها بودم، جز مادرم و همسرم کسی حمایتم نکرد.

ما موضوع رو علنی نکرده بودیم، از بس تو سونوها به من فیدبک مثبت نمیدادند، سورپرایز هم بود، شکمم بزرگ نشده بود.

انتظار همراهی و حمایت هم از هیچ کی ندارم.

کلا تو زندگی توقع از کسی ندارم

من حال نداشتم عید جایی برم، فقط به چند تا بزرگتر زنگ زدم تبریک گفتم، جای این که دیگران عید بیاند به دیدن من که غم داشتم، چون رسمه که می‌رند به دیدار خانواده‌ای که عزیز از دست داده، ولی اصلا برام مهم نیست. 

عزیزم حرف دیگران اصلا برات مهم نباشه. 

حتی دوست صمیمی بامعرفتم بعد از فهمیدن ماجرا سراغی ازم نگرفت

زندگیتو کن، دنبال یادگیری باش، اون وقت آدمای باکیفیت میاند سراغت

حتی دو تا مشاور رفتم، بی‌خود بود، همش خودم صحبت می‌کردم! کاری نمیکردند. حالا مشاور خوب سراغ داشتید به منم بگید. مهمه که بری پیش یه مشاور حاذق که دنبال کانتر انداختن نباشه