2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چیزایی که باعث شد طلاق بگیری بنویس 

بعد یکی یکی ببین درست شده یا نه 

یا اگه خودت مشکلاتی داشتی ببین حل شده یا نه 

اگه اره 

یه فرصت بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

کسیکه سرش واسه دردسر درد کنه!! ول کن اگه آدم بود طلاق نمیگرفتی که

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اون چیزایی که باعث شد طلاق بگیری بنویس بعد یکی یکی ببین درست شده یا نه یا اگه خودت مشکلاتی داشتی ببی ...

اره میگه تکرار نمیکنم 

خونوادهامون راضی نیستن میگه بیا فرار کنیم عقد کنیم بعدا راضی میشن

از همه جا ترکیده مظلوم   
۲۵ن بچه ندارم شوهر سابقم میگه اشتباهاتمو تکرار نمیکنم

قطعا بین مشکلاتتون و طلاق، فرصت داشت

الان داغه، الکی  حرفی زده

بچه نداری، بنظرم فرصت بهش نده

یه مدت تنها باش

و همسر بهتری پیدا میشه برات

دوباره خودتو تو منجلاب ننداز

من ۲۴ و خورده ای هستم

مجردم

تاااازه بعد ۲۵ وقت ازدواج 

خوشحالم هرگز ازدواج نکردم

همسر بعدیتو با عقل الان انتخاب کن، قبل ۲۵ ازدواج اشتباهه. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
اره میگه تکرار نمیکنم خونوادهامون راضی نیستن میگه بیا فرار کنیم عقد کنیم بعدا راضی میشن

نه اصلاااا و ابدا 

این کارو نکنی 

فرار چیه این بچه بازیها چیه 

پس فردا دیگه خانواده ت میگن خودت خواستی و ...

بگو نه با احترام میای 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اره میگه تکرار نمیکنم خونوادهامون راضی نیستن میگه بیا فرار کنیم عقد کنیم بعدا راضی میشن

اره دیگه فرارم کن دیگه پشتیبانی و حمایت خانواده ات رو هم از دست بدی.

عزیزم غذای بالا آورده شده رو دوباره نمیخورن 

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

نه اصلاااا و ابدا این کارو نکنی فرار چیه این بچه بازیها چیه پس فردا دیگه خانواده ت میگن خودت خواستی ...

خوب خونواده ها راضی نیستن 

چند بار اسم همدیگه رو اوردیم دعوا راه انداختن

از همه جا ترکیده مظلوم   
خوب خونواده ها راضی نیستن چند بار اسم همدیگه رو اوردیم دعوا راه انداختن

پس دیگه حرفشم نزن 

حتما دوره ی خیلی بدی بوده