2777
2789

اون خانم حتما خیلی افسرده بوده 😞

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودتون شروع کنید.

من هر جا برم میگم دختر خوبه اله بله .

پسررو میکوبم و....  

البته پسر هم خوبه . ولی  مقابل  آدمای احمق  عصر جاهلیت  بکوبید پسررو .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مرد تعیین کننده جنسیته

بعد گرفته زنشو زده؟

تف به قبرش بیاد

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

دقیقا 

دختر خاله مامانم ۴تا دختر داره هنوز بعد ۲۵ سال خواهرشوهر و مادرشوهرش پشت سرش بد وبیراه میگن..که زندگی پسرشون خراب شده حالا خانم صد برابر بهتر از شوهرشه ها بچه هاشم انگار دسته گل از اخلاق و همه چی

از خودتون شروع کنید.من هر جا برم میگم دختر خوبه اله بله .پسررو میکوبم و.... البته پسر هم خوبه . ولی ...

🤐🤐🤐🤐خب الان کارشما بدتره که.دوباره از این ور بوم میوفتیم.بچه دوتاش نعمت خداست دختر وپسر نداریم که

اشتباه کرد بخاطر حرف مردم خود کشی کرد البته که ما نمیدونم چققققققدر فشار روانی روش بوده که دست به ای ...

والا من میشناسم که بچه اولشون دختر میشه شوهره چشم دیدن زنه رو نداره همش جوری حرف میزنه که زنه هم ناراحته از اینکه بچش دخترشده این ک دیگه چهارتا بودن 

من دوتا دختر دارم گل دختر فرشته قبلا پسر میخواستم اونم بخاطر اینکه طوری بزرگش کنم چاقو کش باشه وبه جامعه آسیب بزنه وبرام آدم بکشه ویه موجود وحشی باشه چون هیچوقت تو زندگیم حامی نداشتم وپسر رو یه سگ وحشی درنظر داشتم ولی خداروشکر دوتا گل دختر دارم ودیگه هم به پسر فکرنمیکنم دخترام حامیهای بهتری هستن اینا روحمو نوازش میدن وبرام بهترن انشالله هرکی هرجنسیتی بچه داره ازش لذت ببره 

نظرشمام محترمه