2777
2789
🤐🤐🤐🤐خب الان کارشما بدتره که.دوباره از این ور بوم میوفتیم.بچه دوتاش نعمت خداست دختر وپسر نداریم ک ...

باور کن با این آدمای جاهل   نشست و برخاست نکردی‌ 

بگی دختر و پسر یکی ان . سریع میگن نه ‌ کو کجا یکین ؟ پسر فقط خوبه . پسر فقط دست مارو خواهد گرفت . پسر نام مارو زنده نگه خواهد داشت . پسر اله بله . منم  میکوبم  لال میشن . 

ولی برمیگردم معایب پسررو میگم میشینن سر جاشون .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

والا من میشناسم که بچه اولشون دختر میشه شوهره چشم دیدن زنه رو نداره همش جوری حرف میزنه که زنه هم نار ...

من فکر کردم نسل این ادما منقرض شده خداروشکر ما اینجور چیزا رو نداریم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر کردم نسل این ادما منقرض شده خداروشکر ما اینجور چیزا رو نداریم

ن بابا خودمم بچه اولمه همش مادرشوهرم اینا دعا میکردن پسرباشه انگار ده تادختر داشتیم😂😂حالا بچهای خودشونم اکثرا پسربودن نمیدونم چه عشق به پسری تو خونشونه ولی من و شوهرم اصلا برامون مهم نبود جنسیتش،اخرشم پسرشد بچمون،وقتی به پدرشوهرم خبردادیم مردگنده چنان دادو هوای از خوشحالی میکرد😂😂

ن بابا خودمم بچه اولمه همش مادرشوهرم اینا دعا میکردن پسرباشه انگار ده تادختر داشتیم😂😂حالا بچهای خو ...

ذوق کرده چقدر بنده خدا 

من برعکس شما دوتا پسر دارم ولی واقعا بنظرم مسخره هست که میگن چرا دختر یا چرا پسر 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
ذوق کرده چقدر بنده خدا من برعکس شما دوتا پسر دارم ولی واقعا بنظرم مسخره هست که میگن چرا دختر یا چرا ...

اره کل میکشید😂😂.اره بخدا بچه دختر و پسر نداره که حالا بعضیا یه جنسیتو بیشتر دوس دارن ولی نه اینکه اون یکی جنسیت رو کلا بکوبونن بگن خوب نیست فقط دختر یا فقط پسر

قبول کنید آدم دوست داره از دوتا جنس داشته باشه....هم دختر خوشمل و عروسکی هم گلپسر کاکل زری که حواسش چهارچشمی به ننه ش باشه🤣 کسی بهش چیزی نگه.... ولی خب شنیدم تعیین جنسیت کلا با مرد....زن بدبخت هیچ نقشی نداره

من خیلی کم پسری دیدم که خوب باشه دختر واقعا بهتره خالم دوتا پسر داره همیشه میگه کاش همش دختر بودن خیلی دوره بلوغ سختی دارن نافرمانیشون بیشتره چون آزادی بیشتری دارن هر کار ممکنه بکنن کلا ترسناکه پسر داشتن فقط تو بچگی کیوته که دختر ده برابر ناز تره مگر اینکه درست تربیت بشه تحت تاثیر دوستاش هم قرار نگیره بلکه فقط اذیت نکنه تو نوجوونی وگرنه برای پیری پدر مادر فقط به درد رفت و آمد میخوره اما دختر طلاست کلی مراقبت میکنه هر چند همیشه موارد خاص هم وجود داره اما اکثرا اینجوریه که گفتم

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹