2777
2789

خیلی مهربونه کار داره فقط یکم مشکل عصبی داره که بعصی اوقات عود میکنه

دکتر گفته باید دارو مصرف کنی  موقع مصرف دارو خوبه ولی ترک کنه یکم افکارش اشفته میشه 

میگه زن میخوام واقعا دلم براش کبابه 

خدایا رهایم نکن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه قدشم بلنده من خودم زنش میشم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

آره ولی زندگی خوبی نخواهند داشت

ولی تنهایی هم‌بمونه بدتر افسرده میشه همه میرن سر خونه زندگیش اون میمونه تنها

کاش میتونستم یکیو پیدا کنم با این شرایطش قبولش کنه

خدایا رهایم نکن😔

ادم عصبی علاوه برخودش ادم سالمم عصبی میکنه اون دخترم روانش ب هم میریزه

درسته ولی بعصی وقتا میگم شاید همسر مهربون داشته باشه بتونه زندگیشونو مدیریت کنه ارامش بده بهش اینم از اون فاز در بیاد

ولی خیلی سخته  هم‌پیدا کردن هنچین دختری سخته هم اینکه ریسکه شایدم بدتر شه وضع

خدایا رهایم نکن😔

ولی تنهایی هم‌بمونه بدتر افسرده میشه همه میرن سر خونه زندگیش اون میمونه تنهاکاش میتونستم یکیو پیدا ک ...

تو رو خدا دختر مردمو بدبخت نکن بیماری جسمی رو میشه تحمل کرد بیماری روحی درمان نداره بقیه رو هم بیمار میکنه آه اون دختر می‌میگیرتت 

به خاطر ترحم با کسی ازدواج نکن خودت به وضعی دچار میشی که دیگران برایت ترحم میکنن

نه من‌ازدواج نمیکنم 

اون پسر برادرمه و دلم خیلی براش میسوزه چون ازم میخواد براش زن بگیرم از اینکه تنهاست و دوستی نداره دلم‌میگیره

خدایا رهایم نکن😔

تو رو خدا دختر مردمو بدبخت نکن بیماری جسمی رو میشه تحمل کرد بیماری روحی درمان نداره بقیه رو هم بیمار ...

نه من همجین قصدی ندارم به خودشم میگم تا خوب نشی نمیتونی زن بگیری کسی زنت نمیشه

خدایا رهایم نکن😔