2777
2789

حرف نزن دیگه.🤣

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا نمیدونستم پریود چیه به روز پا شدم رفتم دستشویی انقدر وحشت کرده بودم

فک کردم مریض شدم مثل مامانم😂 اخه میدیدم مامانمم میشه فک میکردم اون مریضی داره

به مامانم با گریه گفتم گفت چقدر زود شدی

۱۰ سالم بود

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

با ی پسره دوست بودم قیافم شبیه کفگیر بود میگف عکس بره  ی سریع رفتم بالای درخت بهش عکس دادم وای ب قران قیافم شبیه کفگیر بود  ۱۱ سالم بود باهاش دوست بودم زنجانی بود خودم همدام😂😂 الان بعد ۸ سال دباره اتفاقی اینستا اون منو فالو کرد نشناخت من فالوش کردم شناختم😂😂 حرف زدیم عکسامو فرستاد س روز گریه میکردم 😂 ک اونارو پاک کن میگف جراحی پلاستیک کردی انقد عوض شدی

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
من اصلا نمیدونستم پریود چیه به روز پا شدم رفتم دستشویی انقدر وحشت کرده بودمفک کردم مریض شدم مثل ماما ...

من ۱۱ سالم بود میدونستم...

رفتم دستشویی دیدم بهش اهمیت ندادم

فردا صبحش دیدم داره بیشتر میشه خیلی عادی رفتم به مامانم گفتم😂

استرس داشتم...میدونستم چیزی نمیگه‌خوشحال میشه فقط نمیدونستم چی بگم بهش

همون آدمی که از 9 سالگی شاعر شد:)))

وااای منه اسکول رفتم حموم دیدم سینه های تختم هاله افتاده یعنی اون خط گرد افتاده و داشتم سینه در می آوردم، انقدررر بدم می اومد انقدر پوستمو تو حموم سابیدم تا قرمز شد فک کردم دیگ رفته🤣🤣🤣🤣

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖