2777
2789
عنوان

سگمو زدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 79 پست

چه چیزای عجیبییییی

۱۲ شب پاشده از کجاااا پد خریده

مگه سگ گریه میکنهههه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جوری گریه میکرد؟😔

اشکاش میومد.هی چشماشو پاک میکردم بوس میکردم.قربون صدش میرفتم بازم گریه میکرد.خدا بزنه پس کلم این چه کاری بود با این بچه کردم.من یکی با دست آروم زدم تو سرش گفتم چته آخه😞😞😞

الهییییظلم به حیوون زبون بسته وحشتناکه

اول اون صاحبش بعد شما....

گریه میکنه چون از صاحبش دوره پیشت وحشت داره ورداشتی زدیش؟توکه عشق به حیوانات نداری که این روزاشونو تحمل کنی برا چی سگ اوردی؟برا کلاس گذاشتن؟

عزیزممم سگ ها عاطفی و وفادارن 

تعجب میکنم از سرپرست قبلیش چطور تونسته ازش بگذره 

من که سگم ۳۵ روزه بود آوردمش حتی اگر کار اشتباهی هم بکنه داد نمیزنم سرش فقط تنها تنبیهی که کردیم از روز اول این بود که کار اشتباه میکرد میذاشتیمس تو اتاقش و در رو میبستیم

الان هرکس میاد خونمون میگه این آدمه فقط حرف نمیزنه

ولا تعجب میکنم از بعضیا 

ب زور میخوان ادا در بیارن 

بسه دیگه این همه ادا و نقش بازی کردی 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اشکاش میومد.هی چشماشو پاک میکردم بوس میکردم.قربون صدش میرفتم بازم گریه میکرد.خدا بزنه پس کلم این چه ...

گناه داره😭😭😭صاحبش چرا از خودش جداش کرد؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

خداروشکر میکنی که سگت رفت دستشویی؟؟!!؟  چقدر دلم برای خدا گرفت

واقعا ما با شماها شدیم ۸۰ میلیون؟ کاش نمیشدیم.  ضمنا توان نگهداری از حیوان نداری خب حیوون نیار توی خونه مگه مجبوری

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....