2777
2789
عنوان

لاپارسکوپی در پلی کستیک پی سی او

83 بازدید | 7 پست

سلام کیا پلی کستیکن و به اصطلاح تنبلی شدید داشتن لاپارسکوپی کردن حامله شدن لطفا جواب بدید ماه بعد قراره لاپارا بشم

خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند 

سلام. من تنبلی داشتم. قرار بود لاپراسکوپی انجام بدم. ولی قبلش این کارا رو انجام دادم و باردار شدم. .10 کیلو وزن کم کردم، هر روز یک ساعت  پیاده روی کردم، هرشب یه لیوان عرق رازیانه با عسل خوردم، حجامت عام و ساکرال و بادکش تخمدان انجام دادم و بالاخره هر چیزی که برای تخمدان پلی کیستیک توصیه میشد... قرص ول وومن هم میخوردم. 

منم میخوام برم دکتر لاپرا کنم خداکنه جواب بده احتمالا واسه من هم لاپراکنن هم کوتر تخمدان

فقط خدا حال دلم را میداند...باردارنیستم تیکرزدم به امید روزی که واقعی بشه.هرکی دوست داشت واسم دعاکنه۴ساله منتظرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

73کیلو هستم اصلا وزن کم نمیکنم لترازولم هرماه میخورم بی فایده هست تقریبا فست فودم گذاشتم کنار شاید ماهی یه ساندویج فلافل اونم زهرم میشه تا بخورم

خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند