2777
2789
عنوان

مامان سه قلو ها

269 بازدید | 15 پست

سلام خانوما 

مامان هایی که چند قلو دارید میشه راهکار بگید برای گرفتن از پستونک و اینکه من هرکاری میکنم خواب شون منظم نمیشه تا حدودی سعی کردم منظم کنم اما بازم یکم اذیت میشم سر این قضیه با شیطونکام

وووییی سه قلو داری😍😍😍 جنسیتاشون چیه؟

چجوری اینکارو انجام دادی؟ یعنی چجوری آوردیشون😅😂🥰

من که فعلا همون یکیشم نمیتونم بیارم دست راستت رو سر من

منم دعا کن❤️❤️❤️

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

وووییی سه قلو داری😍😍😍 جنسیتاشون چیه؟چجوری اینکارو انجام دادی؟ یعنی چجوری آوردیشون😅😂🥰من که فعلا ...

قربونت برم مرسی

ژنتیک بود عزیزم 

پدرم در اومد 😄😅هنوزم داره در میاد 

سه تا پسر 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم مرسیژنتیک بود عزیزم پدرم در اومد 😄😅هنوزم داره در میاد سه تا پسر 🥰

حتما آدم بیخیالی هستی درسته؟ اصلا استرسی نیستی؟ منظورم تو دوران اقدامه..استرس داشتی؟ چند ماه اقدام بودی؟

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

قربونت برم مرسیژنتیک بود عزیزم پدرم در اومد 😄😅هنوزم داره در میاد سه تا پسر 🥰

جنسیتشم درست از هموناس که من میخوام😍❤️

حتما آدم بیخیالی هستی درسته؟ اصلا استرسی نیستی؟ منظورم تو دوران اقدامه..استرس داشتی؟ چند ماه اقدام ب ...

والا ما اصلا قصد بچه دار شدن نداشتیم من چون پریود های نامنظمی داشتم و تنبلی تخمدان داشتم بعد ازدواجم به خاطر درس و کارم نمی‌خواستم بچه بیارم و جلوگیری میکردیم اما دکتر که میرفتم می‌گفت اگه شما جلوگیری هم نکنی تا تحت نظر نباشی بچه دار نمیشی ما سه ماه جلوگیری نکردیم که دیدیم ای داد بیداد باردارم 😄 سنمم کم بود بیشتر سرگرم دانشگاه و تحصیل و کار بودم ولی دیگه خدا خواست سه تا پسر داشته باشم🥰

چه باحال خدا نگهشون داره خیرشون ببینی ...گلم تاپیک نزن..براشون

اتفاقا خیلی ها گفتن تاپیک نزن منم انقد دوست دارم از مامان هایی که چند قلو دارن سوال بپرسم بالاخره اونا تجربه دارن کمکم میکنم راهنمایی میکنن بهتر از مامان های دیگه میتونن راهنماییم کنن