2777
2789
عنوان

برای ماه رمضان لطفا ایده بدین

380 بازدید | 58 پست

سلام بچه ها حالتون خوبه

من چند سال بخاطر مسائل جسمی نتونستم روزه بگیرم

شوهرم هم نمیتونه

تو خونه تنهام واسه سحره خوردن

بدنم هم ضعیفه

لطفا راهکاراتون رو بهم بدین

بتونم بالطف خدا

امسالو روزه بگیرم ان شاءالله

🌿 🌱🪻

من خودمم هیچسال نگرفتم ولی قول اخرم به بابا خدا بیامرزم نماز روزه بود  امسال میگیرم قرص اهن  منیزیم و زینک خریدم 

مقداری پسته بادوم کنجد خریدم  مقویه

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخر شب بخور بخواب

اخرش ادم گرسنه میشه

البته راستم میگی چون تنهاکه باشی

بیدارشدن سخته

ولی ادم گشنه و تشنه میشه

مادرم گفتن سبزی خوردن حتما سحره بخور

چون باعث میشه کمتر تشنه و گرسنه بشی

🌿 🌱🪻

از الان شروع کن قرصای تقویتی خوردن

غذای دیر هضم بخور

بعد سحری دانه چیا بخور  چون هم انرژی میده هم کلی ویتامین داره هم کسایی که میخان لاغر شن میخورن چون تا مدت زیادی سیر نگهشون میداره

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

خب شب قبل خواب  یه چیزی بخور سحر بلند نشو فقط برای نماز بیدار شو 

غذای مقوی هم برای شام و افطار بخور .خرما و ارده و آجیل و ماهیچه خوبه

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

اخرش ادم گرسنه میشهالبته راستم میگی چون تنهاکه باشیبیدارشدن سختهولی ادم گشنه و تشنه میشهمادرم گفتن س ...

ما ارده شیره ، ارده عسل یا حلوا ارده فقط سحری میخوریم اکثر روزا خیلی خوب نگه میداره

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

اخر شب بخور بخواب

آخر شب زوده به خصوص برای کسی که ضعیفه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من خودمم هیچسال نگرفتم ولی قول اخرم به بابا خدا بیامرزم نماز روزه بود امسال میگیرم قرص اهن منیزیم ...

بله اگر راهکارای همدیگه رو بدونیم

برای هر مشکلمون بتونیم راه حل پیداکنیم

میتونیم بگیریم ان شاءالله

خداروشکر امسال تو گرما نمیفته 

🌿 🌱🪻

آخر شب زوده به خصوص برای کسی که ضعیفه

اخه کسی ک تنهاس اذیت میشه سحر بیدار شه برا همین گفتم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

ما ارده شیره ، ارده عسل یا حلوا ارده فقط سحری میخوریم اکثر روزا خیلی خوب نگه میداره

تشنگی نمیاره ؟

مادرم کره گاوی ها که لبنیاتیا دارن میخوردن بانون و عسل

میگفتن خیلی کم گرسنه میشه ادم 

🌿 🌱🪻