2777
2789
عنوان

آیا به عشق در یک نگاه اعتقاد دارین

790 بازدید | 66 پست

من بنظرم عشق با شناخت شکل می‌گیره ولی تاحالا بوده ک از ی ادم رندوم خوشم اومده و میخواستم باهاش اشنا بشم ولی خب فقط دوتا رهگذر معمولی بودیم.

چندماه پیش با قطار مسافرت کردیم و حدودا ۲روز تو راه بودیم

واگن کناریمون ی پسری بودحدودا ۲۸ ۲۹ سالش بود و خیییلی شبیه جان اسنو تو سریال بازی تاج و تخت بود

همش تو رفت و امد چشمون ب هم میخورد ولی دیگه بعد اونجا هیچوق ندیدمش🤣

ی حس عجیبی داشت نمی‌دونم چطور می‌تونم توصیفش کنم.

یس

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

عشق نه 

دوست داشتن یا حس مثبت زیاااد اره 

همینجوری شد که رفتم درخواست دادم😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

آخی منم دوران نوجوانی خوشم اومد از یکی بعد ها اتفاقی همو دیدیم پیشنهاد هم داد من رد کردم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

عشق نه دوست داشتن یا حس مثبت زیاااد اره همینجوری شد که رفتم درخواست دادم😂

جواب چی بود؟😂

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

بله اعتقاد دارم

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕