2777
2789
عنوان

آیا به عشق در یک نگاه اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 66 پست

یه پسره هست چند روزه همش با هم چشم تو چشم میشیم

نمیدونم بخاطر اینه اونم یجورایی خوشش اومده یا تصادفیه

ولی وقتی میبینمش با بقیه زیاد چشم تو چشم نمیشه

حتی موقع دست شستن دیدم سرشو ۱۸۰ درجه چرخونده منو ببینه

عجب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب🥲چرا رد کردی

اون موقع که همو دیدیم یه جورایی بچه بودم ۱۷ سالم بود تقریبا ۳ سال بعدش همو دیدیم داشت دندون پزشکی میخوند خیلی موفق شده بود در مجموع اصلا اون آدم که فکر میکردم نبود ظاهری آدم از یکی خوشش میاد بعد میبینه اع اون آدم نیست

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

جواب چی بود؟😂

مثبت

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اره ی پسر ک خیلیی شباهت داش ب شهاب حسینی و چن ماه یبار از دور میدیم فقطم اسمشو میدونستم فقط 

هردو همیشه باهم چشم تو چشم میشدیم🥲😂

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

مثبت

ایول 😂من خواهرم از یکی خوشش میاد مانع میشم بهش بگه 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

تو یه خیابونی من پیاده روی میکردم یه پسره بود باهزارتتا پک قد۱۹۰اینا اره خیلی خوشم میومد ولی اونا نمیان منو بگیرن که😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ایول 😂من خواهرم از یکی خوشش میاد مانع میشم بهش بگه

مانع نشو 

فوقش منفی هست اما تو دلش نمونده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اره ی پسر ک خیلیی شباهت داش ب شهاب حسینی و چن ماه یبار از دور میدیم فقطم اسمشو میدونستم فقط هردو همی ...

بنظرت چشم تو چشم شدن به این معناست که یارو هم از تو خوشش میاد؟😭😭🤣🤣🤣 با یکی هی اینجوری میشم

ولی احساس میکنم تصادفی

پس چرا با بقیه چشم تو چشم نمیشم