2777
2789
عنوان

بنظرتون اشتباه کردم اجازه دادم پا پیش بزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری میفهمی ا خودت خوشش اومده یا بخاطر خونه و وضعتون ، کلا دفه اول خونه خوب نیست

اهان ،راست میگی عزیزم

ولی خانوادمم با همچین چیزی کنار نمیان 

حس میکنمم که وضعشون از ما پایینتره

به نظرم بهتر بود با همون خانم و برادرش و شما و مادرت؛ یه کافه مناسب قرار میذاشتین

حالا که دیگه میان خونه و خودت هم راضی هستی؛ کاری به حرف بقیه نداشته باش

لباست هم خوبه، کلا مدلی باش که خودت هستی، حجاب و پوشش و نوع لباس در حدی که مختص خودت هست

جلسه اولتون مثل واسه ما بود؟مادر پسر دوتایی اومدن؟

نه عزیزم پسرش نیومده بود‌مادر شوهرم با خواهر شوهرم اومدن گفتن‌قرار بزاریم بیرون پسر دختر همو ببینن مهم اینه دونفر همو پسند کنن بعد بیام خونه خواستگاری بیرون قرار گذاشتیم بعدش انگار قسمت بود نمیدونم چی شد کار به آشنای بعد هم ازدواج رسید 😂

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
به نظرم بهتر بود با همون خانم و برادرش و شما و مادرت؛ یه کافه مناسب قرار میذاشتینحالا که دیگه میان خ ...

خودشون گفتن میایم خونتون،مام دیگ ادرس دادیم .

خیلی کم پیش میاد که ندیده نشناخته هزینه کافه بدن 

مخصوصا همچین موردایی اگر هربار دخترو دعوت کنن کافه ورشکست میشن🤣

طبق شانسم دارم میسنجم برا همین امید ندارممامانمم که اول بسم الله زد صافم کرد🤣

زوری که ازدواج نمیکنین فوقش یا همو میپسندین یا نمیپسندین بعدم تحقیق میکنین بلاخره هرکسی یکجوری آشنا میشه

جوری لباس بپوش که یه غریبه میاد خونه اتون 

اگه با حجابی باحجاب بیا اکه کم حجابی همونطور

من خواستگاریم اول مامان و آبجیش اومدن که من بلوز آستین سه ربع با دامن کوتاه البته با پارازین مشکی پوشیدم تقریبا اندامم مشخص بود و یه شال حریر الکی انداختم فقط 10 درصد موهام پوشیده بود خودشم اومد مانتو کوتاه رنگی که رنگ مورد علاقم بود با شال که زیاد پوشیده نبود مثه بقیه مهمونا 

خودشون گفتن میایم خونتون،مام دیگ ادرس دادیم .خیلی کم پیش میاد که ندیده نشناخته هزینه کافه بدن مخصوصا ...

خب آخه خیلی از خانواده های دختر هم حاضر نیستن یه نفر کانل غریبه رو راه بدن خونشون و هزینه میوه و شیرینی بدن .

ولی خب همه مدلش کلا هست دیگه

زوری که ازدواج نمیکنین فوقش یا همو میپسندین یا نمیپسندین بعدم تحقیق میکنین بلاخره هرکسی یکجوری آشنا ...

اره دقیقا

من جدیدا اعتقاد پیدا کردم که فرصت و نیاید از دست داد

الان دوستی خیلی سخت شده انتظار همه کاری از ادم دارن

جوری لباس بپوش که یه غریبه میاد خونه اتون اگه با حجابی باحجاب بیا اکه کم حجابی همونطورمن خواستگاریم ...

اره منم تقریبا قرتی ام 

لباسمم تو تنم جذابه 

ارایشمم که خط چشم و رژ و ریمل اوکیه؟