2777
2789

سلام عزیزان من یک دی پریود شدم دو هفته پیش سونو واژینال انجام دادم سن بارداری زده بود ۶ هفته و ی روز فقط ساک بارداری و کیسه زرده بود بعد از گذشت دو هفته دیروز سونو دادم ک باید ۸ هفته میبودم ولی سونو گفت ۶ هفته و چهار روز جنین زنده بود ولی ضربان قلبش ضعیف ۸۱.

دکتر بهم گفت احتمال ۸۰ درصد سقط میشه و ۲۰ درصد احتمال داره بمونه 

کسی تجربه ای داره

من قرار بود ای یو ای کنم ک طبیعی باردار شدم بچه اولمه خیلی تو ذوقم خورده

😔😔😔😔😭

سلام عزیز هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه ان شاءالله. 

میوه به بخور برای قلب جنین خوبه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دارویی مصرف نکردی؟ ویتامین دی و آهن و...؟ دکتر بهت شیافت نداده؟

استراحت کن. غذای مقوی بخور. اعصابت رو آروم نگه دار. انشالله که بمونه و سلامت به دنیا بیاد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز هرروز سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه ان شاءالله. میوه به بخور برای قلب جنی ...

عزیزم سوره یس و حجرات زیاد خوندم.به وفتی میخوام بخورم حالت تهوع میگیرم

عزیزم سوره یس و حجرات زیاد خوندم.به وفتی میخوام بخورم حالت تهوع میگیرم

عزیزم میتونی چاییش رو بخوری.

دارویی مصرف نکردی؟ ویتامین دی و آهن و...؟ دکتر بهت شیافت نداده؟استراحت کن. غذای مقوی بخور. اعصابت رو ...

فولیک اسید و ویتامین D3 و امگا3

ازیترومایسین و سفکسیم هم این ده روز استفاده کردم واسه عفونت ادراری 

کلا ده روزه ام هست ک سرما خوردم وحشتناک سرفه میکنم.نمیدونم چرا اینطور شد😔

دارویی مصرف نکردی؟ ویتامین دی و آهن و...؟ دکتر بهت شیافت نداده؟استراحت کن. غذای مقوی بخور. اعصابت رو ...

شیاف هم استفاده میکنم روزی دو تا توی هفته هفتم لکه بینی داشتم 

فولیک اسید و ویتامین D3 و امگا3ازیترومایسین و سفکسیم هم این ده روز استفاده کردم واسه عفونت ادراری کل ...

قرصا رو قطع کن.

با دکترت حرف بزن ببین شیاف پروژسترون بهت میده یا نه.

بادوم درختی و پروتئین زیاد بخور هم برای سرماخوردگیت خوبه هم رو تشکیل قلب جنین تاثیر مثبت داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چطوری درست کنم با به خشک یا تازه؟

به رو رنده درشت کن و بذار خشک شه بعد تفتش بده میشه چایی.

مثل چایی بریز تو قوری دم کن.