2777
2789

دوستان الان ده روزه پام شکسته 

باید  در ماه چهار روز باید برم وگرنه بیمه قطع میشه 

امروز شیفت بود رفتم 

شوهرم امروز بیکار بود میدونست من ساعت یک نیم کارم تموم میشه 

زنگ زدم بیا دنبالم خانم ها همه رفتن مرد ها دارن میان 

گفت خونه خواهرمم ماشین خواهر زادم داره میشوره 

کارش یه ربع دیگه تموم میشه میام دنبالت 

گفتم یه ربع دیگه تموم میشه از اون طرف ده دقیقه راهه من چکار کنم بین این همه مرد 

موذب شدم اومدم پایین تاکسی نبود زنگ زدم خواهرم بیاد دنبالم اونم چون خبر نداشت دیر تومد اخر دقیقه خواهرم اومد شوهرم مدام بوق میزد سوار نشدم جواب تلفن ندادم 

کار بدی کردم ؟؟؟

ادم اینقدر بی غیرت اخه من با پایی شکسته لب خیابان همه بوق میزدن منم دوست داشت زمین دهن باز کنه برم داخلش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه شرایط بد پیش اومده

اصلا کش نده

وانمود کن نشنیدی صداشو بوق میزده

و بگو ممنون اومدی و تعریف کن براش امروز چقدر ازاردهنده بود و سختی کشیدی(با ظرافت و زنانگی بگو که اذیت شدی امروز دلش بسوزه وجدانش درد بگیره)

با احترام تند رفتید

از قبل باید هماهنگ می شدی عزیزم

فکر کن خودت اگه کسی 15 دقیقه حتی نیم ساعت قبل برا کاری باهات تماس بگیره سه سوت می تونی برسی؟

معلومه که نه

شما باید از صبحش هماهنگ می شدی

بعدشم بنده خدا اومده بود سوار می شدی تو ماشین غر میزدی 

زشته خب غرورش تو خیابون شکستی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم